Liverpool'un efsane isminden kahreden haber! 'Sağlığım her şeyden önce geliyor' diyerek veda etti: İngiliz futbolseverler üzgün

Liverpool'un efsane isminden kahreden haber! 'Sağlığım her şeyden önce geliyor' diyerek veda etti: İngiliz futbolseverler üzgün

İngiliz devi Liverpool'un efsane ismi yaşadığı kalp sorunu nedeniyle futbolu bırakma kararı aldı. Efsane oyuncu, futbolu bırakma kararını gözyaşları içinde açıklarken sağlığının her şeyden önce geldiğini duyurdu.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un efsane isminden gelen haber futbolseverleri yasa boğdu. İngiliz ekibinin efsane ismi yaşadığı kalp sorunu nedeniyle futbolu bırakma kararı aldı. Efsane isim, hayranlarını üzüntüye boğan kararı gözyaşları içerisinde açıkladı.

2008-2017 yılları arasında İngiliz devi Liverpool'un formasını terleterek 346 maça çıkan daha sonrasında ise İtalyan ekibi Lazio'ya transfer olan ve son olarak geçtiğimiz yaz transfer döneminde Brezilya ekibi Grêmio'ya transfer olan Brezilyalı yıldız orta saha oyuncusu Lucas Leiva, yaşadığı kalp sorunu nedeniyle futbolu bıraktığını açıkladı.

Brezilya ekibi Gremio'da forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Lucas Leiva, yaşadığı kalp sorunu nedeniyle kariyerini sonlandırdığını duyurdu. 36 yaşındaki futbolcu, emekli olduğunu açıkladığı basın toplantısında gözyaşlarına hakim olamadı.

Yaşadığı kalp sorunu nedeniyle futbolu bırakmak zorunda kalan 36 yaşındaki Brezilyalı yıldız orta saha oyuncusu, futbol hayatını istediği şekilde noktalayamadığını belirterek gözyaşlarına hakim olamadı.

Lucas Leiva'dan Beşiktaş itirafı - Eurosport

"SAĞLIĞIM HER ŞEYDEN ÖNCE GELİYOR"

Sağlığının her şeyden önce geldiğini vurgulayan Brezilyalı yıldız, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bu üç ayda ve döndüğümden beri aldığım tüm destek için Grêmio'ya teşekkür etmek istiyorum. Bugün emekliliğimi açıklıyorum. Zor bir dönem oldu ve sanırım bu konu için ilk kez ağlıyorum. Size gerçekten teşekkür etmeliyim. Tüm bu kariyer serüvenim için minnettarım. İstediğim yerde bitiriyorum ama istediğim şekilde değil. Hayatımdaki yeni dönemin parlak bir şekilde başlayacağından eminim. Herkesin sabrı için teşekkürler. Tersine çevirebileceğime dair çok ümidim vardı, öyle olmadı ama sağlığım da her şeyden önce geliyor."

Screenshot_1

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN