Manchester United'ın efsane ismi Beşiktaş'ın başına geçiyor: Kartal'ın yeni hocası belli oldu!

Manchester United'ın efsane ismi Beşiktaş'ın başına geçiyor: Kartal'ın yeni hocası belli oldu!

Dün akşam iç sahada alınan Alanyaspor yenilgisi sonrasında Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş, yeni teknik adam arayışlarında düğmeye bastı. Kartal, İngiliz devi Manchester United'ın efsane ismini takımın başına geçirme kararı aldı.

Trendyol Süper Lig'in 16. hafta karşılaşmasında dün akşam evinde ağırladığı Alanyaspor'a mağlup olarak üst üste ikinci yenilgisini alan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Akdeniz ekibi karşısında alınan yenilginin ardından yeni teknik adam arayışlarına başlayan siyah-beyazlı ekip, yeni teknik adamını seçti.

Sezon başından bu yana başarısız sonuçlara imza atarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. Önce Şenol Güneş, daha sonrasında ise Burak Yılmaz ile yollarını ayıran Beşiktaş, son olarak dün akşam Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdı.

Tecrübeli teknik adam ile yaşanan ayrılık sonrasında siyah-beyazlı ekibin yeni patronunun kim olacağı merak konusu oldu.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Kartal, İngiliz devi Manchester United'ın efsane ismini takımın başına geçirme kararı aldı.

Siyah-beyazlı ekibin 50 yaşındaki Norveçli teknik adam Ole Gunnar Solskjaer ile masaya oturduğu belirtildi. Sabuncuoğlu, söz konusu gelişme hakkında "Beşiktaş, Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjær’e 1.5 yıllık sözleşme teklif etti." açıklamasında bulundu.

Manchester United'da Solskjaer ile yollar ayrıldı: 2 aday gündemde | Futbol Haberleri​​​​​​​

Futbolcu olarak 9 sezon Manchester United formasını terleten Norveçli antrenör, 2019-2021 yılları arasında İngiliz devini çalıştırmıştı.

İngiliz ekibinde 149 maçta görev alan tecrübeli teknik adam bu karşılaşmalarda 78 galibiyet, 33 beraberlik ve 38 yenilgi aldı. Norveçli antrenör, İngiliz ekibinde görev aldığı sürede 1.79 puan ortalaması yakalamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN