Mauro Icardi, Sparta Prag karşısında şov yaptı

Mauro Icardi, Sparta Prag karşısında şov yaptı

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off ilk maçında Sparta Prag'ı 3-2 mağlup etmeyi başardı. Mücadeleye ise Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin performansı damga vurdu.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off ilk maçında Sparta Prag ile kozlarını paylaştı. Cimbom, RAMS Park'ın ev sahipliğinde oynanan mücadelede zor da olsa galibiyete uzanmaya başardı.

Galatasaray, Çekya temsilcisini Kerem Demirbay, Dries Mertens ve Mauro Icardi'nin golleriyle 3-2 mağlup etti. Cimbom'da Fernando Muslera ve Mauro Icardi, performanslarıyla maça damga vurdu. Muslera, yaptığı kurtarışlarla takımını oyunda tutarken; Icardi ise fişi çeken isim oldu.

Son haftalarda performans düşüklüğü yaşayan Mauro Icardi, Sparta Prag karşısında 1 gol ve 2 asiste imza atarak yıldızlaştı. Arjantinli golcü, Arda Turan'dan (2 gol & 1 asist vs Bordeaux; Şubat 2009) bu yana bir Avrupa Ligi/UEFA Kupası karşılaşmasında üç gole katkıda bulunan ilk Galatasaray oyuncusu olmayı başardı.

Bu sezon Galatasaray formasını 33 maçta terleten Mauro Icardi, 19 gol atıp, 9 da asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN