Melo Manchester City'li oyuncularla kavga etti

Melo Manchester City'li oyuncularla kavga etti

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Felipe Melo, Manchester City-Fluminense maçı sonrası rakip takım oyuncularıyla kavga etti. Felipe Melo konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Grealish bugün Fluminense'ye saygısızlık yaptı" dedi.

Suudi Arabistan'ın ev sahipliği yaptığı 2023 FIFA Kulüpler Dünya Kupası finalinde Manchester City ile Fluminense karşı karşıya geldi. Başkent Cidde'deki Kral Abdullah Spor Kenti Stadı'nda oynanan mücadeleyi kazanan taraf 4-0'lık skorla İngiliz ekibi City oldu.

Böylece, Manchester City, 2023 yılını Premier Lig, Şampiyonlar Ligi, İngiltere Federasyon Kupası, UEFA Süper Kupa ve FIFA Kulüpler Dünya Kupası zaferleriyle noktaladı.

SAHA BİR ANDA KARIŞTI

Mücadelenin bitiş düdüğünün ardından saha bir anda karıştı. Bir dönem Galatasaray formasını da giyen Felipe Melo, Manchester City'li futbolcu Kyle Walker arasında tansiyon yükseldi.

1kapak.jpg

İkili arasındaki kavgayı Manchester City ve Fluminense'li futbolcular güçlükle yatıştırdı.

'FLUMİNENSE'YE SAYGISIZLIK YAPTI'

Felipe Melo maçın ardından TNT Sports'a verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

"Maç sonu benim ortalığı karıştırdığımı söyleyen aptallar vardı. Grealish bugün Fluminense'ye saygısızlık yaptı. Sahadaki futbolcu oley çekemez. Bunu tribündeki taraftar yapar ama futbolcu olarak kulüplere saygı duymak zorundasın. Ben buna izin vermem."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN