Merih Demiral'dan tepkilere yanıt: Organizasyonu yapamayan TFF, ben değilim

Merih Demiral'dan tepkilere yanıt: Organizasyonu yapamayan TFF, ben değilim

Suudi Arabistan'da forma giyen Merih Demiral, Süper Kupa maçının iptal olması nedeniyle kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. Olayların yaşandığı anda Al Khaleej’e karşı sahada olduğunu belirten Demiral, "Bu olaylar üzerinden bana zarar vermeye çalışmak çok üzücü. Organizasyonu yapamayan TFF organizatörleridir. Ben değilim" ifadelerini kullandı.

Sezon başında Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'ye transfer olan milli futbolcu Merih Demiral, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında Riyad'da oynanması planlanan ancak maçtan önce Suudi Arabistan yönetiminin sahaya Mustafa Kemal Atatürk fotoğraflı poster ve tişörtlerle çıkmak isteyen takımlara engel olması nedeniyle iptal olan Süper Kupa finalinin ardından sosyal medyada kendisine gösterilen tepkilere yanıt verdi.

'BANA ZARAR VERMEYE ÇALIŞMAK ÇOK ÜZÜCÜ'

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'na demeç veren Demiral, "Olayların yaşandığı anda Al Khaleej’e karşı sahadaydım. Şimdi maçtan çıktım. Bu olaylar üzerinden bana zarar vermeye çalışmak çok üzücü. Organizasyonu yapamayan TFF organizatörleridir. Ben değilim" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN