Metin Öztürk'ten seçimin iptaline sert tepki: Kalıbınıza yazıklar olsun

Metin Öztürk'ten seçimin iptaline sert tepki: Kalıbınıza yazıklar olsun

İstinaf Mahkemesi'nin Galatasaray’da yarın yapılması planlanan olağanüstü seçimli genel kuruluna tedbir kararı koyması ile sarı-kırmızılılarda seçim iptal oldu. Başkan adayı Metin Öztürk seçimin iptaline sert tepki göstererek "Mahkeme mahkeme koşup, bitmeyen bir ahlaksızlıkla Galatasaray'ın geleceği ile oynayanları ve arkasındakileri biliyoruz. Yazıklar olsun kalıbınıza" dedi.

İstinaf Mahkemesi'nin Galatasaray’ın yapılması planlanan olağanüstü seçimli genel kuruluna tedbir kararı koyması ile sarı-kırmızılılarda seçim iptal oldu.

Kulüp Üyesi Fırat Develioğlu'nun açtığı dava sonrası son genel kurulun geçersiz sayılması istenmiş ve seçime tedbir getirilmişti.

22 Nisan'da yapılan duruşmada ise tedbir kalkmıştı. Dava dün İstinaf Mahkemesi'nde görüldü ve karar bugün UYAB'ta yayınlandı. İstinaf Mahkemesi yarın yapılması planlanan seçimi iptal etti.

ÖZTÜRK'TEN SERT TEPKİ: KALIBINIZA YAZIKLAR OLSUN

Başkan adayı Metin Öztürk, sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı açıklamada seçimin iptaline sert tepki göstererek şunları söyledi:

"Mahkeme mahkeme koşup, bitmeyen bir ahlaksızlıkla Galatasaray'ın geleceği ile oynayanları ve arkasındakileri biliyoruz. Yazıklar olsun kalıbınıza."

GÜNAY: HUKUKA AYKIRI

Galatasaray Eski Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ise kararı ''hukuka aykırı'' olarak nitelendirerek şu ifadeleri kullandı:

"İstinaf Mahkemesi'nin yarın yapılacak olan seçimi durduran tedbir kararı hem esas, hem de usul yönünden açıkça hukuka aykırıdır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN