MHK, Fenerbahçe-Pendikspor maçı hakemi Kadir Sağlam'a ceza verdi

MHK, Fenerbahçe-Pendikspor maçı hakemi Kadir Sağlam'a ceza verdi

Merkez Hakem Kurulu (MHK), Fenerbahçe-Pendikspor maçındaki yönetimiyle gündem olan hakem Kadir Sağlam'a oldukça büyük bir ceza verdi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 29. hafta maçında Pendikspor engelini 4-1'le geçti. Trabzonspor maçı öncesi moral depolayan Sarı-Lacivertliler, lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını da ikiye indirdi. Karşılaşmaya ise hakem Kadir Sağlam'ın yönetimi damga vurdu. Hem Fenerbahçe hem de Pendikspor cephesinden yoğun eleştiri alan Kadir Sağlam'a tarihi bir ceza verildi.

Gazeteci Umut Eken'in haberine göre; MHK, Fenerbahçe - Pendikspor maçının hakemi Kadir Sağlam’ın tahtasını kapatmaya hazırlanıyor. Kurul üyeleri, çaldığı/çalmadığı düdüklerden çok, saha içinde ‘hakem otoritesini’ koruyamadığı için Kadir Sağlam’ı kızağa çekecek. Kadir Sağlam, sezon sonuna kadar görev alamayacak. Genç hakemin, bu yüzden önümüzdeki sezon FIFA kokartını kaybetmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN