Miguel Crespo, Fenerbahçe'den ayrılıyor

Miguel Crespo, Fenerbahçe'den ayrılıyor

Trendyol Süper Lig'in zirvesinde yer alan Fenerbahçe'de, ara transfer dönemi hareketli geçmeye devam ediyor. Sarı-Lacivertli ekibin Portekizli orta sahası Miguel Crespo, Raya Vallecano'ya transfer olmaya hazırlanıyor.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'in zirvesinde yer alan Fenerbahçe, ara transfer dönemini hareketli geçiriyor. Kadrosunu Leonardo Bonucci, Rade Krunic ve Çağlar Söyüncü gibi isimlerle güçlendiren Kanarya, bazı isimlerle de yollarını ayırmayı planlıyor.

Fenerbahçe, rotasyonda yer alan Miha Zajc, Joshua King ve Miguel Crespo'yu kadrosunda düşünmüyor. Bu isimlerden biri olan Crespo'ya ise teklif var. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe ve Rayo Vallecano, Miguel Crespo’nun satın alma opsiyonlu kiralık transferi için anlaşmaya vardı. Crespo’nun temsilcisi Rayo Vallecano ile kısa süre içerisinde sözleşme şartlarını netleştirmek için bir görüşme daha yapacak.

27 yaşındaki orta saha, bu sezon Fenerbahçe formasını 18 kez sırtına geçirdi ve 1 gol atıp, 1 de asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN