Milli Takım'ın vazgeçilmez ismi Galatasaray'a imzayı attı: Aslan'dan 26 milyon euroluk transfer!

Milli Takım'ın vazgeçilmez ismi Galatasaray'a imzayı attı: Aslan'dan 26 milyon euroluk transfer!

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Zaha, Icardi, Kerem Demirbay, Tete ve Hakim Ziyech'i kadrosuna katan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, bu kez 26 milyon euroluk yıldız futbolcuyu kadrosuna kattı.

Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında konuk olduğu Gaziante FK'yi 0-3 geçerek galibiyetlerine devam eden Galatasaray, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Aslan, Milli Takım'ın vazgeçilmez ismini kadrosuna kattı. Resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.

Trendyol Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşan Galatasaray, rakibini 0-3 ile geçti. Maçın ardından transfer çalışmalarında düğmeye basan sarı-kırmızılı takım, orta saha transferinde mutlu sona ulaştı.

Şampiyonlar Ligi'nde kullanacağı oyuncuları bu gece yarısına kadar UEFA'ya teslim etmek zorunda olan Galatasaray, transferde gaza bastı. Aslan, bir süredir arayışta olduğu orta saha pozisyonu için 26 milyon euroluk tecrübeli isimle anlaşmaya vardı.

Transfer sezonunda Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Zaha, Icardi, Kerem Demirbay, Tete ve Hakim Ziyech'i kadrosuna katan Galatasaray, bu kez Milli Takım'ın vazgeçilmez ismi ile anlaşma sağladı.

MİLLİ TAKIM'IN VAZGEÇİLMEZ İSMİ

Gazeteci Ertan Süzgün'ün aktardığına göre; Galatasaray, İtalyan ekibi Lazio formasını terleten Matías Vecino'yu kadrosuna kattı.

Sarı-kırmızılı ekibin 32 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferini kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon Lazio forması altında 44 maçta görev alırken 1 gol 4 asist kaydetti.

Tecrübeli orta saha oyuncusu için bugüne dek 26 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Uruguay Milli Takım'ın vazgeçilmez ismi olan tecrübeli orta saha oyuncusu ülkesinin formasını 67 maçta terletirken söz konusu karşılaşmalarda 5 gol kaydetti.

Tecrübeli futbolcu geçen sezon yaz transfer dönemimde İtalya devi İnter'den ayrılarak bedelsiz şekilde Lazio'ya imza atmıştı.

Bu transferde özellikle Torreira ve Muslera'nın etkili olduğu iddia edildi.

Matias Vecino, Galatasaray'da!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN