Millwall kalecisi Sarkic 26 yaşında hayatını kaybetti

Millwall kalecisi Sarkic 26 yaşında hayatını kaybetti

Championship ekibi Milwall'un ve Karadağ Milli Takımı'nın 26 yaşındaki kalecisi Matija Sarkic hayatını kaybetti. Sarkic'in ölümüyle ilgili yapılan açıklamada, Sarkic'in cumartesi sabahı Budva'daki apartmanında fenalaştığı ve hayatını kaybettiği belirtildi.

Championship ekibi Milwall'un ve Karadağ Milli Takımı'nın 26 yaşındaki kalecisi Matija Sarkic yaşamını yitirdi.

Karadağ Futbol Birliği tarafından yapılan açıklamada, Sarkic'in cumartesi sabahı Budva'daki apartmanında fenalaştığı ve hayatını kaybettiği belirtildi.

Karadağ Futbol Birliği, Sarkic'i "kadronun sevilen bir ismi" ve "sürekli gülümseyen bir adam" olarak nitelerken, Milwall da bu trajik haber karşısında "yıkıldıklarını" ifade etti ve Sarkic'in yakınlarına başsağlığı diledi.

Sarkic, futbol kariyerine Budućnost Podgorica'da başladı ve daha sonra OFK Beograd, Vojvodina, Red Star Belgrad, Bristol City ve Wolves gibi takımlarda forma giydi.

Geçen sezon Wolves'tan Millwall'a transfer olan Sarkic, bu sezon Championship'te 33 maçta görev almıştı.

Sarkic, milli formayı son kez 5 Haziran'da Karadağ'ın Belçika'ya karşı oynadığı dostluk maçında giymişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN