Montella'nın Semih Kılıçsoy kararında futbol mafyası parmağı! Riva'da kriz üstüne kriz

Montella'nın Semih Kılıçsoy kararında futbol mafyası parmağı! Riva'da kriz üstüne kriz

Macaristan ile oynanan hazırlık maçından önce önce kadroya dahil edilen ardından Ümit Milli Takıma gönderilen Semih Kılıçsoy hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme damga vuran Ahmet Çakar, 'bu işin içine futbol mafyaları girmiştir' ifadelerini kullandı. İşte Çakar'ın o sözleri...

Dün gece Puskas Arena Stadı'nda Dominik Szoboszlai'nin penaltı golüyle sahadan 1-0 yenilgiyle ayrılan Milli Takımda gündem alınan mağlubiyet değil Semih Kılıçsoy! 90 dakikanın ardından BTV kanalında çok önemli açıklamalarda bulunan Ahmet Çakar, genç forvet hakkında gündeme damga vuran ifadeler kullanırken, Çakar'ın 'Bu işin içinde futbol mafyası vardır' sözleri oldukça dikkat çekti. İşte Ahmet Çakar'ın o sözleri...

MİLLİ TAKIMIN ATANI VE TUTANI SIKINTILI

2002 yılında Dünya 3.'sü olduğumuz kadrodan sonraki en kaliteli kadroya sahibiz. Sadece 2 mevkide sıkıntımız var; 1-Atan, 2-Tutan. Mert Günok Türkiye Milli Takım kalecisi mi? Şüphelerim var. Enes, tamam Premier Lig'de oynuyor ama kafamda soru işareti var. Bu iki mevki haricinde her mevkiide en az 2-3 alternatifli yıldız futbolcularımız var.

MİLLİ TAKIM BÜTÜN DEV TAKIMLARLA KAFA KAFAYA OYNAR

Süper Lig'in en formda futbolcusu kim şu anda? Barış Alper Yılmaz. Ne mutlu ki bize bu oyuncuyu ilk 11'de başlatamıyoruz yani kadro zenginliğimiz o kadar geniş. Barış'ın yerine Yunus Akgün oynuyor. Türkiye Milli Takımı Fransa, İngiltere haricinde Avrupa'nın bütün dev takımlarıyla kafa kafaya oynar.

depophotos-18268972.jpg

Eğer EURO 2024 Grubu'ndan çıkamazsak bu enayiliktir. Grupta Portekiz, Çekya ve Yunanistan/Gürcistan'dan biri. Montella'nın bu gruptan çıkması lazım. Türk futbol tarihinde bir yabancı hoca ilk kez bir takıma karşı ten uyumu yakalamıştır.

SEMİH KILIÇSOY'DA FUTBOL MAFYALARI VAR

Semih Kılıçsoy'un Ümit Milli Takımı'na gitmesinin iki sebebi var: 1-Futbolun mafyası yamyam menajerlerden biriyle çalışmadığı için oyuncunun burnunu sürtüyorlar. 2-Futbol Federasyonu üstü kapalı Beşiktaş'tan intikam alıyor. Semih Kılıçsoy'a mobbing yapılmıştır, çocuk şu anda altın yumurtlayan tavuk yarın öbür gün bu çocuk 40 milyon euro'luk topçu olacak.

depophotos-18268952.jpg

Daha önce milli takımda Hollanda'nın Dordrecht takımından alınan bir futbolcu görev aldı. Fatih Terim Adanaspor'un 4. kalecisini alıp milli takıma seçti getirdi, şimdi o kaleci çöp şiş satıyor. Yani milli takımda böyle futbolcu mafyası işler oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN