Montella'nın sözleşmesindeki özel madde dikkat çekti

Montella'nın sözleşmesindeki özel madde dikkat çekti

Kuntz'dan sonra A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella'nın sözleşmesinde yer alan madde dikkat çekti. Sözleşmede İtalyan teknik adamın görev yerinin Türkiye olduğu ve hocanın yurt dışına çıkışlarının izne tabi olduğu belirtildi. TFF yönetiminin Montella'nın özellikle Türkiye'de kalmasını istediğini ve teknik adamın İstanbul'dan ev baktığı öğrenildi.

Stefan Kuntz'dan sonra A Milli Futbol Takımı'nın yeni hocası Vincenzo Montella'nın sözleşmesine dair detaylar yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Montella'nın sözleşmesine eklenen özel madde ise dikkat çekti.

Sabah'ın haberine göre, İtalyan teknik adamın görev yerinin Türkiye olduğu ve hocanın yurt dışına çıkışlarının izne tabi olduğu belirtildi. TFF yönetiminin yazdırdığı maddeye göre hocanın yurt dışı çıkışları da izne tabi tutuldu.

İSTANBULDA EV ARIYOR

TFF yönetiminin, Montella'nın sürekli Türkiye'de kalmasını özellikle istediği ve 49 yaşındaki hocanın İstanbul'da ev arayışlarına başladığı öğrenildi. A Milli Futbol Takımı 3 yıllığına Montella'ya emanet edilirken, İtalyan hoca için yarın imza töreni düzenlenecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN