Muslera Galatasaray'a veda ediyor! Aslan'da bir dönem sona eriyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Muslera Galatasaray'a veda ediyor! Aslan'da bir dönem sona eriyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

2011 yılından bu yana sarı-kırmızılı formayı terleten Fernando Muslera, sarı-kırmızılı ekibe veda etmeye hazırlanıyor. Uruguaylı eldivenin yeni durağı netlik kazandı.

2011-2012 sezonundan bu yana Galatasaray kalesini koruyan Uruguaylı eldiven Fernando Muslera, sarı-kırmızılı ekibe veda etmeye hazırlanıyor. 37 yaşındaki tecrübeli eldivenin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Sezon sonunda sarı-kırmızılı ekiple olan sözleşmesi sona erecek olan Uruguaylı eldiven Fernando Muslera'nın nasıl bir karar vereceği merak konusu olmuştu. Uruguaylı eldivenin yeni durağı netlik kazandı.

Haberler.com'un haberine göre; İtalya Serie B'nin lider takımı Parma, sarı-kırmızılı ekibin yıldız file bekçisine kancayı taktı.

Serie B'de şampiyonluk mücadelesi veren Parma'nın sezonu şampiyonlukla tamamlaması halinde kaleyi Muslera'ya emanet etmeyi planladığı öne sürüldü. Bu doğrultuda İtalyan ekibinin Muslera ile masaya oturduğu ileri sürüldü.

2011 yılından bu yana Galatasaray formasını terleten Muslera, sarı-kırmızılı forma altında bugüne dek toplamda 495 karşılaşmada görev aldı. Tecrübeli eldiven bu karşılaşmalarda 527 gol yerken kalesini 177 maçta gole kapattı.

Daha önce İtalya'da Lazio formasını terleten Muslera, sarı-kırmızılı ekipte 6 Süper Lig, 5 Türkiye Kupası ve 4 Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN