Neymar'dan ağızları açıkta bırakan vuruş

Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar, Katar'da düzenlenecek olan dünya kupası için hazırlıklarını sürdürüyor. Yıldız futbolcu hazırlık çalışmaları sırasında yapılan bir denemede ise ağızları açıkta bıraktı. Ünlü futbolcu 35 metre yükseklikten atılan topu ayağıyla kontrol etti. O anlar çığlıklar eşliğinde kameralara yansıdı.

Paris Saint Germain'de forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Neymar, sosyal medyada da viral olan ve ağızları açıkta bırakan bir sahne yaşattı. Yıldız futbolcu 35 metreden drone ile bırakılan topu tek dokunuşuyla kontrol etti. Topa kolaylıkla hakim olan Neymar'ın bu hareketi takım arkadaşları tarafından da coşkuyla karşılandı.

NEYMAR'DAN VEDA SİNYALİ

Şu sıralar Katar'da Dünya Kupası maçları için bulunan Neymar, hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.Her maça sonuncusuymuş gibi çıktığını belirten Neymar, şimdilerde ise Katar'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'na motive olduğunu belirtti.

İlk uluslararası maçına 18 yaşında çıkan yıldız forvet, kariyerinin son Dünya Kupasında Brezilya'ya kupa kazandırmak istiyor.

PELE'YE 2 GOL UZAKLIKTA

Neymar'ın bir diğer amacı ise ülke efsanesi Pele'yi geride bırakmak.

30 yaşındaki futbolcu, Brezilya'nın tüm zamanlarda en fazla gol atan oyuncusu olarak 77 golle tarihe geçen Pele'ye sadece iki gol uzaklıkta.

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir