Dünya Kupası çeyrek final maçında Brezilya'nın Hırvatistan'a yenilmesi sonrası Neymar gözyaşlarına boğuldu

Dünya Kupası çeyrek final maçında Brezilya'nın Hırvatistan'a yenilmesi sonrası Neymar gözyaşlarına boğuldu

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası çeyrek final maçında Hırvatistan ile Brezilya, Eğitim Şehri Stadyumu'nda karşılaştı. Brezilya'nın Hırvatistan'a yenilmesi sonrası Neymar gözyaşlarına boğuldu. Takım arkadaşları Neymar'ı teselli etmeye çalıştı. Neymar, maçta kaydettiği gol ile Brezilya forması ile 77 golü bulunan Brezilya efsanesi Pele’nin rekorunu egale etti.

2022 FIFA Dünya Kupası çeyrek final maçında Hırvatistan, Brezilya’yı penaltılar sonucu 4-2 mağlup ederek yarı finale çıkan ilk takım oldu. Katar Education City Stadı’nda Brezilya ile Hırvatistan karşı karşıya geldi. İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Michael Oliver’ın düdük çaldığı karşılaşmanın normal süresi 0-0 bitti.

Seri penaltı atışları sonrası Hırvatistan, Brezilya’yı 4-2’lik skor ile mağlup etti. Bu sonucun ardından Hırvatistan, Dünya Kupası’nda yarı finale yükselen takım oldu.

NEYMAR ATTIĞI GOL İLE TARİHE GEÇTİ

Maçın 105+1. dakikasında takımını öne geçiren golü kaydeden Brezilyalı yıldız Neymar, milli takım formasıyla 77. golüne ulaştı. Neymar, kaydettiği bu gol ile Brezilya forması ile 77 golü bulunan Brezilya efsanesi Pele’nin rekorunu da egale etmiş oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN