Nicolo Zaniolo depremi! Erden Timur bunu beklemiyordu: Galatasaray'a faturası çok ağır oldu...

Nicolo Zaniolo depremi! Erden Timur bunu beklemiyordu: Galatasaray'a faturası çok ağır oldu...

Galatasaray'ın büyük umutlar beslediği transfer olumsuz sonuçlandı. Erden Timur'un bile öngöremediği bir şekilde Nicolo Zaniolo depremi yaşandı. Dev gelir hayalleri kuran Sarı-Kırmızılılara faturası ağır oldu. İşte şok eden detay...

BURAK ÖZTOPRAK

Erden Timur'u ters köşeye yatıran transfer hayal kırıklığına dönüştü. Galatasaray'ın büyük umutlar beslediği Nicolo Zaniolo transferi bekleneni karşılamadı. Sarı-Kırmızılı ekip oradan gelecek parayı beklerken faturası ağır oldu. İşte, Zaniolo detayı...

DEV GELİR HAYALİ SUYA DÖNÜŞTÜ

Galatasaray için Nicolo Zaniolo transferi, büyük umutlarla başlayan bir macera, beklenmedik bir hayal kırıklığına dönüştü. Sarı-kırmızılıların parlayan İtalyan yıldızı Premier Lig sahnesinde Aston Villa formasıyla sönük kaldı ve Ada'nın devleri arasında beklenen patlamayı yapamadı. İtalyan oyuncunun satın alma opsiyonu, Aston Villa tarafından kullanılmayacağı yönünde karar alındı. Böylece, Galatasaray'ın kasasına girecek olan dev gelir hayali suya düştü.

0x0-son-dakika-levent-tuzemenden-olay-sozler-erden-timur-ve-ali-koc-krizinde-neler-yasaniyor-onun-icin-dosya-hazir-1682149755854-1.webp

27,5 MİLYON EURO'LUK RÜYA SONA ERDİ!

Galatasaray, sezon başında büyük beklentilerle Nicolo Zaniolo'yu Aston Villa'ya kiralık olarak göndermişti. Ancak Zaniolo, beklenen performansı sergileyemeyince, İngiliz kulübünün satın alma opsiyonunu devreye sokma ihtimali ortadan kalktı. Galatasaray'ın, bu transferden 27,5 milyon euro net bonservis geliri elde etme umudu, Zaniolo'nun Premier Lig'deki sönük performansıyla birlikte buhar oldu. Ancak, Galatasaray için tek teselli 5 milyon euroluk kiralama bedeli oldu.

7219050-08213313-ssssss.jpg

ZANİOLO PİYASASI HALA CANLI

Zaniolo'nun Galatasaray macerası, beklenenden erken sona ermeye hazırlanıyor. İtalyan kulüplerinin, genç yeteneğe olan ilgisi, Galatasaray'ın elini rahatlatıyor. Sarı-kırmızılılar, yaz transfer döneminde uygun bir teklif gelmesi halinde, Zaniolo'yu elden çıkarmaya sıcak bakıyor. Bu, Galatasaray için kaybedilen milyonları telafi etme fırsatı olabilir.

s-8af8ff49bb8fccc73a67125372fea290b9c4b47e.webp

15 MİLYON EURO'LUK YATIRIM VE BEKLENEN PERFORMANS

Galatasaray, Zaniolo için Roma'ya 15 milyon euro bonservis bedeli ödemiş ve oyuncunun gelecekteki satışından pay alma konusunda anlaşmaya varmıştı. Ancak Zaniolo, Aston Villa formasıyla çıktığı 27 maçta sadece 2 kez 90 dakika sahada kaldı ve 1 gol 1 asistle kariyerindeki parlayan yıldız olma yolunda geri adım attı. 24 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri ise 25 milyon euro civarında seyrediyor.

galatasaray-transfer-haberi-nicolo-zaniolo-gidiyor-belcikali-yildiz-geliyor-1683623388261.jpg

GALATASARAY İÇİN ZANİOLO DERSİ

Nicolo Zaniolo'nun Galatasaray macerası, futbol dünyasında yüksek beklentilerle yapılan transferlerin her zaman istenildiği gibi sonuçlanmayabileceğinin canlı bir örneği oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN