Nijerya Teknik direktörüne canlı yayında 'Onuachu isyanı! 'Trabzonlulardan intikam mı alıyorsun?'

A Spor yorumcusu Selahattin Kınalı, Nijerya'nın Portekizli teknik adamı José Peseiro'yu hedef alarak deneyimli hocanın Onuachu'ya sadece 3 dakika süre vermesine sert sözlerle tepki gösterdi.

Yaz transfer döneminde kiralık olarak Trabzonspor'a transfer olan ve bordo-mavili forma altında attığı gollerle dikkatleri üzerine çekerek Nijerya Milli Takım'ına yükselen golcü futbolcu Paul Onuachu, Afrika Kupası'nda Nijerya'nın Fildişi Sahilleri'ne mağlup olduğu karşılaşmada süre alamayarak 90 dakika yedek soyundu.

A Spor ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Spor Gündemi' programında yorumcu olarak yer alan Selahattin Kınalı, Nijerya'nın Portekizli teknik adamı José Peseiro'yu hedef alarak Portekizli teknik adam hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı.

63 yaşındaki Portekizli teknik adamı hedef alan Kınalı, Portekizli teknik adamın Onuachu'ya turnuva boyunca sadece 3 dakika süre vermesine şu sözlerle tepki gösterdi:

"Kardeşim sen Onucachu'yu aldın götürdün Trabzonspor'dan kopardın. Kadrodan sakat diye çıkarttığın adam 10 maça çıktı. Sakat güya! Onuachu'yu götürdün oraya toplam 3 dakika süre verdin. Dün de takımın 2-1 mağlup atsana sahaya. Nasıl bir hocasın sen ya. Çok öfkelendim. Ne yaptı sana Paul Onuachu? Cezalandırmak için mi aldın? Hayatında senin de yolun bir yerde Trabzonlularla kesişti de intikam mı alıyorsun? Ne yapıyorsun? Doldur boşalta dönmüşsün 2 metrelik kule var sahaya atmıyorsun"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN