Nuri Şahin Borussia Dortmund'a geri dönüyor

Nuri Şahin Borussia Dortmund'a geri dönüyor

Antalyaspor'da teknik direktör Nuri Şahin'in birikmiş alacaklarından feragat ederek kulüpten ayrıldığı belirtildi. Şahin'in yeni adresi ise Borussia Dortmund oldu.

Başarılı oyuncu Nuri Şahin, futbola başladığı kulüp olan Borussia Dortmund'a yardımcı teknik direktör olarak göreve başlayacak. 2021 yılında Antalyaspor'u çalıştırmaya başlayan Nuri Şahin, alacaklarını bırakarak takımdan ayrıldı.

PRO LİSANS EĞİTİMİ ALACAK

T24'ün haberine göre Borussia Dortmund ile yapılan anlaşmada Nuri Şahin, Bundesliga'nın ikinci yarısında yardımcı antrenörlük yapacak. Şahin, bu dönemde pro lisans eğitimini tamamlayacak.

Nuri Şahin, pro lisans eğitimini tamamladıktan sonra Borussia Dortmund'ta birinci adamlığa getirilecek. Şahin, Alman devinde 4 yıl boyunca teknik direktörlük yapacak.

ANTALYASPOR'A ÖDEME YAPACAK

Antalyaspor ile sözleşmesi Haziran 2026'ya kadar devam eden Nuri Şahin, Borussia Dortmund'a gitmek için kırmızı-beyazlılarda birikmiş alacaklarını bırakacak. Şahin ayrıca ayrılmak için Antalyaspor'a bir miktar para verecek.

Nuri Şahin'in Antalyaspor'daki yardımcısı Marcelo Lins Martin de sezon başında Dortmund'a gitmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN