Nuri Şahin Podolski hakkında ilk kez konuştu! Alman yıldız hakkında olay açıklama: Onunla arkadaş olmam imkansız!

Nuri Şahin Podolski hakkında ilk kez konuştu! Alman yıldız hakkında olay açıklama: Onunla arkadaş olmam imkansız!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport Tav Antalyaspor teknik direktörü Nuri Şahin, Alman futbolcu Lukas Podolski ile 2010 yılında yaşadığı tartışma hakkında ilk kez konuştu. Genç teknik adam Podolski ile 'arkadaş olmadığını' vurguladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport Tav Antalyaspor teknik direktörü Nuri Şahin, Borussia Dortmund forması giydiği dönemde tartışma yaşadığı Alman yıldız Lukas Podolski hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Podolski ile bir dönem Antalyaspor'da takım arkadaşlığı yapan genç teknik adam Alman yıldız ile 'arkadaş olmadığını' vurguladı. Akdeniz ekibinin genç teknik direktörü Nuri Şahin, Mehmet Demirkol'un sorularını yanıtlarken yıllar önce yaşanan tartışmaya da açıklık getirdi.

PODOLSKİ- NURİ ŞAHİN TARTIŞMASI

15 Ekim 2010'da Köln ile Borussia Dortmund arasında oynanan maçın 90'ıncı dakikasında, karşılaşma 1-1 devam ederken, Lukas Podolski, Dortmund forması giyen Nuri Şahin'e faul yaptı. Köln forması giyen Podolski ortamın gerilmesiyle Dortmund'da oynayan Nuri'ye elleriyle 3-0 işareti yaparak Türkiye'nin Almanya'ya 3-0 kaybettiği milli maçı hatırlattı. Bu pozisyonun üzerinden yaklaşık 30 saniye geçtikten sonra Nuri Şahin takımına galibiyeti getiren golü kaydetti. Milli futbolcunun orta sahaya koşup, Lukas Podolski'nin önünde dizlerinin üzerinde kayarak gol sevincini yaşaması 'Nuri Şahin'in Podolski'ye cevabı' olarak yorumlandı.

Podolski'den Nuri Şahin açıklaması! | Antalyam.com

PODOLSKİ ARKADAŞIM DEĞİL

2020-2021 sezonunda Podolski ile kırmızı-beyazlı ekipte takım arkadaşlığı yapan Nuri Şahin, Alman yıldız ile 'arkadaş olmadığını' vurgulayarak şunları söyledi:

"Çok samimi değiliz. Bu konuyu saklayacak değilim. O da saklamaz. Antalyaspor'da oynadığı dönemde komşuyduk ama sadece merhaba- merhaba şeklinde konuşurduk. Onun oğlu benim evime benim oğlum onun evine gidiyordu. Eşlerimiz çok iyi arkadaş. İnanılmaz bir eşi var. İnanılmaz bir aile hayatı var müthiş. Ama şimdi oturup 'Podolski ile aram iyi çok iyi arkadaşım' desem yalan söylemiş olurum. Yaşadığımız o olaydan dolayı arkadaşım değil. Takım arkadaşımdı. Birbirimize saygı duyuyoruz. O olaydan sonra zaten olmaz yani. Kendime yakıştıramam.

ONUNLA ARKADAŞLIK KURAMAM, YEMEK YEMEM

Dediğini dedi. Onu da kötülemeye gerek yok. İyi bir çocuktu ama o olaydan sonra benim artık onla bir arkadaşlık kurmam imkansız. Bana yakışmaz. O da şuan benim yerimde olsa ve 'Nuri ile aran nasıl?' diye sorulsa 'iyi' demez. Demez yani. Birbirimize saygı duyuyoruz. Antalyaspor'un 3 kaptanından ikisi bizdik. Takım maç kazanamadığı dönemde 'ne yapabiliriz?' diye oturup konuşurduk. Ama gidip yemek yer miyim? Yemem."

Genç teknik adam açıklamalarını şu şekilde noktaladı:

O GOLÜ YEMEMELİYDİK

"2013 yılında Bayern Münih'e kaybettiğimiz Şampiyonlar Ligi finali yüzünden bazen Jürgen Klopp'a kızıyorum. O maçı rüyalarımda gördüm. Rüyamda çok kez o maçı kazandım. O maçta o son dakika golünü yememeliydik. İlk momentum bizdeydi. 25-30 dakika çok iyi oynamıştık.

FATİH TERİM BANA SERT ÇIKTI

Soyunma odasında en iyi müdahale eden teknik adam Fatih Terimdi. Bir Belçika maçında soyunma odasında Fatih hoca çatacak yer arıyordu. O maçta da ben nerden aklıma geldi bilmiyorum uzun kollu A Milli Takım forması istemiştim. Ne alaka yani. Herkes kısa kollu giyiyordu ben ise uzun kollu. Fena da oynamıyordum. Fatih Terim çatacak yer arıyordu. Bana çattı. Bana 'sen kimsin? Maradona mısın?' diye çıkıştı. Fatih Terim, bazen soyunma odasına girer hiç konuşmaz sadece değişiklikleri yazar odadan çıkardı."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN