Nwakaeme'nin Trabzonspor'dan ayrılma nedeni ortaya çıktı: 'Gizli ses kaydı' ayrılığa neden oldu!

Nwakaeme'nin Trabzonspor'dan ayrılma nedeni ortaya çıktı: 'Gizli ses kaydı' ayrılığa neden oldu!

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da geçtiğimiz yaz transfer sezonunda takımdan ayrılan Nijeryalı yıldız Anthony Nwakaeme'nin bordo-mavili ekipten ayrılma nedeninin altındaki gerçek ortaya çıktı. Bordo-mavili ekibin bir yöneticisinin Nijeryalı yıldıza küfür ettiği, golcü futbolcunun bu olaydan sonra takımdan ayrılma kararı aldığı öğrenildi.

FURKAN UZUN | KARAR

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da geçtiğimiz yaz transfer sezonunda sürpriz bir şekilde takımdan ayrılarak Suudi Arabistan ekibi Al Feiha'ya transfer olan 33 yaşındaki yıldız futbolcu Anthony Nwakaeme'nin bordo-mavili ekipten ayrılma nedeni ortaya çıktı. Yıldız ismin Trabzonspor'dan maddi sorunlar nedeniyle değil 'gizli ses kaydı' nedeniyle ayrıldığı öğrenildi.

Karadeniz ekibinin 38 yıl aradan sonra Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmasında büyük rol oynayan, ortaya koyduğu performans sonrasında takımda kalmasına kesin gözüyle bakılan ancak sezonun sona ermesinden kısa süre sonra sürpriz bir şekilde Trabzonspor'dan ayrılan Nwakaeme'nin 'gizli ses kaydı' nedeniyle takımdan ayrıldığı ortaya çıktı.

Trabzonspor'da bir devir sona erdi: Dört yılın ardından Anthony Nwakaeme, bordo-mavililere veda etti - Medyascope

YÖNETİCİNİN NWAKAEME'YE ETTİĞİ KÜFÜR AYRILIĞA NEDEN OLDU

Geçen sezon bordo-mavili ekibin yönetiminde önemli bir koltukta oturan bir yöneticinin Nijeryalı yıldıza küfür ettiği, golcü futbolcunun menajerinin söz konusu olayı kameraya alarak Nwakaeme'ye izlettiği, o ana dek takımda kalmaya sıcak bakan 33 yaşındaki yıldız futbolcunun yaşanan bu olaydan sonra takımdan ayrılma kararı aldığı öğrenildi.

Nwakaeme'ye küfür ederek takımdan ayrılmasına neden olan yöneticinin Ertuğrul Doğan yönetiminde yer almadığı belirtildi.

ŞAMPİYONLUKTA BAŞROL OYNAMIŞTI

Anthony Nwakaeme, bordo-mavili forma altında 145 maça çıkarak takımına 57 gol 40 asistlik katkı sunmuş ve bunun yanında Trabzonspor'da bir Süper Lig, bir Türkiye Kupası bir kez de TFF Süper Kupa şampiyonluğu yaşamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN