Okan Buruk 500 milyon euro'luk İngiliz devini elinin tersiyle itti: Galatasaray'da Fatih Terim'in rekorunu kıracağım

Okan Buruk 500 milyon euro'luk İngiliz devini elinin tersiyle itti: Galatasaray'da Fatih Terim'in rekorunu kıracağım

Galatasaray'da adım adım 2. şampiyonluğuna giden Okan Buruk'a kadro değeri 500 milyon euro olan İngiliz devinin talip olduğu ortaya çıktı. Sarı Kırmızılı kulüpte 5. yıldızı takmak isteyen başarılı teknik adamın şimdilik bu teklife soğuk baktığı belirtildi.

Süper Lig'de Başakşehir ve Galatasaray ile şampiyonluk yaşamasından ziyade özellikle Şampiyonlar Ligi'nde oynattığı futbolla İngiliz ve İtalyan kulüplerinin dikkatini çeken Okan Buruk'a talip çıktı. İşte detaylar...

DE ZERBİ BAYERN MÜNİH'E GİDEBİLİR

Ada'dan gelen son haberlere göre; Brighton'u çalıştıran ve hem Liverpool hem de Bayern Münih'in listesinde bulunan Roberto De Zerbi, sezon sonunda görevinden ayrılacak. Brighton'un başkanı Tony Bloom'un, Buruk'u çok beğendiği ve Aslan'ın hocasını gündemine aldığı öne sürüldü.

de-zerbi.jpg

İngilizler'in teklif yapması sürpriz olmayacak. Ancak; Buruk'un vereceği karar belirleyici olacak. Premier Lig'de 8.sırada bulunan Brighton'un piyasa değeri ise tam 500 milyon euro...

OKAN BURUK 5. YILDIZI TAKMAK İSTİYOR

Uzun vadede Avrupa'da çalışma planı bulunan 50 yaşındaki teknik direktörün önceliğinin Galatasaray olduğu ifade edildi.

okan-buruk-depophotos-2159671.jpg

Mayıs ayında Cimbom'da yaşanacak seçim sebebiyle Buruk ile resmi imzaların atılmasının sezon sonuna bırakıldığı öğrenildi. Deneyimli teknik adam önce Galatasaray ile masaya oturacak. Okan Buruk yönetimindeki Aslan, Trendyol Süper Lig'de geride kalan 30 maçta topladığı 81 puanla zirvede yer alıyor.

OKAN BURUK'UN DERDİ 5. YILDIZ

Ayrıca lider Galatasaray, 20 golle ligin en az gol yiyen takımı durumunda bulunuyor. Galatasaray'a 5.yıldızı takmadan gitmek istemeyen Okan Buruk'un Sarı Kırmızılı kulüpte uzun vadeli projeler yaptığı belirtilirken, başarılı teknik adamın Fatih Terim'in 4 yıl üst üste şampiyonluk rekorunu da kırmayı kafasına koyduğu bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN