Okan Buruk Fenerbahçe'nin karşısına diskoya giden yıldızlarla çıksın da görelim

Okan Buruk Fenerbahçe'nin karşısına diskoya giden yıldızlarla çıksın da görelim

Süper Lig'in 31. haftasında Hatayspor'u evinde Mauro İcardi'nin golüyle devirmesine karşın oynadığı futbolla hayal kırıklığı yaratan Galatasaray hakkında çok çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Ümit Özat, Okan Buruk'a gönderme yaptı.

BTV kanalında Galatasaray-Hatayspor maçını yorumlayan Ümit Özat, Okan Buruk'a göndermede bulunarak 'Galatasaray ve Fenerbahçe kazanarak Ali Sami Yen'deki maça kadar geldiler, hadi bakalım Okan Buruk o derbiye de diskoya giden oyuncularla çıksın da görelim' ifadelerini kullandı. İşte Özat'ın değerlendirmeleri...

GALATASARAY GERİYE KAÇARAK OYNADI

İlk defa Galatasaray'ı bu kadar öne gitmeyen geri kaçarken gördüm. Okan Buruk uzun zamandan sonra ilk defa kaçarak oynadı. İki stoper geri kaçıyor, sağ bek devşirme, Köhn'ü ilk defa bu kadar kötü gördüm, son haftalara nazaran kötü bir Demirbay ve Zaha ile İcardi arasında ritim bozukluğu vardı. Kerem Aktürkoğlu neden yedek kaldı anlamış değilim. Ziyech, Hagi ve Alex'ten sonra Türkiye'ye gelen en iyi sol ayaklardan biri ama bir türlü yüzde yüz hazır olmadı, sakatlıklar para konusu milli takıma gitmesi Ziyech'i geride bıraktı.

OKAN BURUK GÖRMEZDEN GELDİĞİ OYUNCULARINA GERİ DÖNDÜ

Sezon başında Galatasaray'ın ön taraftaki dörtlüsü Zaha, Ziyech, İcardi ve Kerem Aktürkoğlu'ydu ama Ziyech ve Zaha bir türlü olmadı, Okan Buruk Mertens'i yemeye çalıştı baktı Zaha'lar Ziyech'ler kalitelerinin çok gerisinde kaldı Mertens yeniden kadroya dahil oldu. Allah'tan bu futbolcular eğitimlerini, kültürlerini Avrupa'dan aldıkları için küsmediler. Bakın Okan Buruk'a tavır yapan Sergio Oliveira bir bakıma gösterdiği tepkide haklıydı, Okan hoca oyuncuyu hemen silip Ndombele'ye şans verme peşine düştü, halbuki Oliveira seni geçen sezon şampiyon yapan isimlerden biriydi.

20240402aw175569-12.jpg

FENERBAHÇE MAÇINDA OYUNCULARINI DİSKODAN TOPLASANA OKAN!

Bu Galatasaray geçen seneki Galatasaray'dan kötü. Geçen seneki Galatasaray'da Sanchez olsaydı Okan Buruk UEFA Kupası'nı kaldırırdı. Bugünkü oyun Galatasaray'ın son 2 yıldır oynadığı en kötü 5 maçtan biriydi. Milli Takım arası mı yaramadı, takımda bir kaos kavga mı var, Kerem'in kavgaları servis ediliyor bilemiyorum ama Galatasaray'da sanki futbolcular birbirlerini tanımıyormuş gibi oynadı. Diyelim ki Ali Sami Yen'e kadar iki takım da her maçını kazandılar, hadi bakalım Okan Buruk yine bir delikanlılık yap oyuncularını diskodan getir de görelim bakalım, ben size bir şey söyleyeyim mi, Okan Buruk o maçtan 4 gün önce bütün telefonları toplar takımı kampa sokar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN