Okan Buruk Galatasaray'ın tarihine geçti! Tekrarlanması güç başarı: 22 yıl sonra ilk kez...

Okan Buruk Galatasaray'ın tarihine geçti! Tekrarlanması güç başarı: 22 yıl sonra ilk kez...

Galatasaray ile Süper Lig'de ikinci kez şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Okan Buruk, sarı-kırmızılı ekibin tarihine geçen bir başarıya imza attı.

Geçen sezonun başından bu yana Galatasaray'ın başında aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Okan Buruk, sarı-kırmızılı ekibin tarihine geçti. Tecrübeli teknik adam, 22 yıl sonra bir ilke imza atarak tekrarlanması güç bir başarının sahibi oldu.

Dün akşam evinde ağırladığı Hatayspor'u 1-0 mağlup ederek şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Galatasaray, Süper Lig'de üst üste 12. galibiyetini kazandı. Puanını 84'e yükselten sarı-kırmızılı ekipte tecrübeli teknik adam Okan Buruk, Hatayspor karşısında alınan galibiyetle tekrarlanması güç bir başarıya imza attı.

Aslan'ın 50 yaşındaki tecrübeli teknik adamı, sarı-kırmızılı ekibin başında iç sahada oynanan son 19 maçın tamamından galibiyetle ayrılarak Galatasaray'ın tarihine geçti.

Buruk, Rumen teknik adam Mircea Lucescu'yu geride bırakarak sarı-kırmızılı ekibin başında iç sahada üst üste en fazla galibiyet kazanan isim oldu. Lucescu, Galatasaray'ın başında Mayıs 2001-Mayıs 2002 arasında iç sahada 18 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN