Okan Buruk: ''Hedefimiz 'gerçek' 5. yıldız''

Okan Buruk: ''Hedefimiz 'gerçek' 5. yıldız''

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonu heyecanı sona erdi. Galatasaray, deplasmanda Konyaspor'u 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Teknik direktör Okan Buruk, şampiyonluğun ardından olay açıklamalara imza attı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de heyecan sona erdi. Lider Galatasaray, sezonun son hafta maçında Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Galatasaray, küme düşme hattında yer alan Konyaspor'u mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

GERÇEK ŞAMPİYON BİZİZ

Resim

Galatasaray kariyerindeki 2. sezonunda da şampiyonluk sevinci yaşayan Okan Buruk, maç sonunda açıklamalarda bulundu. Açıklamalarına ''Ben hep söylüyorum: Ben, Galatasaray'ın bir parçasıyım. Önümüzdeki sezon buradan başka bir yerde çalışmayı hiç düşünmedim. Galatasaray'a hizmet etmek için yanan biriyim'' diyerek başlayan Okan Buruk, bir muhabirin sorduğu 'Galatasaray gerçek şampiyon mu?' sorusuna şu yanıtı verdi:

''Vallahi onu bilemiyorum. Bana açıklarsanız... Federasyon başka bir hak mı tanıdı acaba? Fenerbahçe Konyaspor'u yenemedi, biz yendik. O yüzden gerçek şampiyon biziz."

BİZDE HER ŞEYİN GERÇEĞİ VAR

Resim

Okan Buruk, şampiyonluğun ardından Fenerbahçe'ye de göndermede bulundu. Ezeli rakibine 5. yıldız göndermesi yapan tecrübeli teknik direktör, ''Geçen seneki şampiyonluktan sonra bu sezon daha zor bir yarış vardı. 11 aydır çalışıyoruz, 56. maça çıktık. Galatasaray takımı hem ligin üstünde futbol oynadı hem de Şampiyonlar Ligi'nde herkese diş geçirdi. Tarihi bir rekorla şampiyon olduk. Tarih yine şampiyon Galatasaray'ı yazacak. Hedefimiz gerçek beşinci yıldız. Bizde her şeyin gerçeği var. Şampiyonluğun da, yıldızın da'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN