Okan Buruk ilk kez Icardi'yi kesti! Galatasaray'da büyük sürpriz... Zorlu karşılaşma öncesi ilk 11 şekilleniyor

Okan Buruk ilk kez Icardi'yi kesti! Galatasaray'da büyük sürpriz... Zorlu karşılaşma öncesi ilk 11 şekilleniyor

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Hatayspor ile deplasmanda karşılaşmaya çıkacak olan Galatasaray’ın ilk 11’i şekillenmeye başladı. Taraftar Icardi’nin durumunu merak ederken Galatasaray’da büyük sürpriz yaşandı… Okan Buruk ilk kez Icardi’yi kesti! İşte detaylar…

Son olarak Bayern Münih deplasmanına çıkan Galatasaray, Trendyol Süper Lig 12. haftada ise Hatayspor ile deplasmana çıkacak. 11 Kasım Cumartesi günü saat 19:00’da Mersin Stadyumu’nda gerçekleşecek olan karşılaşmayı sarı kırmızılı taraftar merakla beklerken muhtemel 11 yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

CİMNOM LİDERLİK KOLTUĞUNDA

Sarı kırmızılı ekip, ligin geçtiğimiz maçlarında 11 galibiyet, 1 beraberlik ile 31 puana gelerek liderlik koltuğunu elde etti.

yeni-proje-1-005.jpg

Önümüzdeki hafta deplasmanda karşılaşmaya çıkacağı Hatayspor ise 3 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 3 beraberlikle toplamda 14 puan toplayarak 9. sıraya yerleşti.

YEDİNCİ KEZ KARŞI KARŞIYA

Süper Lig’de şimdiye kadar altı kez karşılaşmaya çıkan Galatasaray ve Hatayspor yedinci kez randevuya çıkacak. Şimdiye kadarki karşılaşmalarda biri hükmen olmak üzere Galatasaray 4 kez galibiyet kazanırken, Hatayspor ise iki kez galip geldi.

yeni-proje-2-005.jpg

SON 10 MAÇTIR MAĞLUP OLMUYOR

Sarı kırmızılı ekip, Süper Lig’de çıktığı son 10 karşılaşmada 3 puanla ayrıldı. Kayserispor maçında beraberlikle lige başlayan Galatasaray, ardından sırasıyla Trabzonspor, Gaziantep FK, Samsunspor, Başakşehir, İstanbulspor, MKE Ankaragücü, Antalyaspor, Beşiktaş, Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa'yı mağlup etmeyi başardı.

yeni-proje-3-002.jpg

MAÇIN HAKEMİ BAHATTİN ŞİMŞEK OLACAK

Galatasaray – Hatayspor maçının hakemi ise Bahattin Şimşek olacak. Yardımcı hakem olarak ise İbrahim Çağlar ve Kamil Çetin sahaya çıkacak. Dördüncü hakem ise Mert Güzenge olacak. Taraftar merakla ilk 11’i beklerken Okan Buruk’un muhtemel 11’i belli oldu.

GALATASARAY’IN MUHETEMEL 11’İ

Muslera, Boey, Davinson, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Kaan Ayhan, Mertens, Kerem, Tete, Bakambu

yeni-proje-005.jpg

ICARDİ HATAYSPOR MAÇINA ÇIKMAYACAK

Beşiktaş derbisinde sakatlanan Mauro Icardi, Bayern Munih maçlarında ve diğer Süper Lig maçlarında iğne ile oynamıştı. Lakin Icardi’nin sakatlığı ve yeteri kadar dinlenememesi performansında bir düşüşe neden oldu. Okan Buruk ise Icardi’nin dinlenmesi için muhtemel 11’de ismini geçirmedi. Son maçlarda riske edilerek sahaya çıkan Icardi, muhtemelen Hatayspor maçında oynamayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN