Okan Buruk Portekiz düşmanıdır! Önce Jorge Jesus'u şimdi de Fernando Santos'u işinden edecek

Okan Buruk Portekiz düşmanıdır! Önce Jorge Jesus'u şimdi de Fernando Santos'u işinden edecek

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de şampiyon olan ve Jorge Jesus'u Arabistan'a gönderen Okan Buruk'un dün akşam bir başka Portekizli teknik direktörü devirmesi büyük dikkat çekti.

Süper Lig'in 28. haftasında oynanan Beşiktaş-Galatasaray maçından sonra 'BTV' kanalında çok önemli açıklamalarda bulunan Ümit Özat, tecrübeli teknik direktör Okan Buruk hakkında 'Önce Jesus'u yolladı şimdi de Fernando Santos'u yendi, Okan hocanın Portekizlilere karşı bir kastı var' ifadelerini kullandı.

AHMET NUR ÇEBİ GİDERKEN 9 PUAN FARK VARDI

Rashica çok iyi oynadıysa, Rashica pozisyona girdiyse, sahanın en iyilerinden biriyse Köhn'ün iyi futbol oynamadığını söyleyebiliriz. Ahmet Nur Çebi gittiğinde liderle aranda 9 puan vardı şu anda 30 puan. Hasan Arat hoca değişikliği yaptı, 4 tane de takviye yaptı eğer puan farkı 30'sa bunu kabul etmek mümkün değil.

aw154315-11.jpg

HASAN ARAT HESAP VERMELİ

Devre arasında fırsat transferi Yusuf Şimşek'tir, Gunti'dir. Nasıl ki Colley'in, Amartey'in, Onana'nın hesabını vermesi gerekenler varsa Svensson'un, Musrati'nin, Muci'nin hesabını da birileri vermeli. 37 yaşındaki Mertens'i konuşup Muci'yi konuşmuyorsak... Beşiktaş'a bir kaleci, 2 stoper lazım.

OKAN BURUK ÖNCE JORGE JESUS'U GÖNDERDİ ŞİMDİ DE SANTOS'U...

Galatasaray'ı hiç bu kadar kötü görmedim. Bu kadar kötü bir Galatasaray'ı yenemiyorsan yenilmeyeceksin. 10-12 milyon euro'ya Muci ve Musrati'den çok daha iyileri alınabilirdi. Bu transferler Beşiktaş'ı bir iki adım ileriye götürebilecek transferler değil. Okan Buruk için 'Portekiz ırkçısı' güzellemeleri yapılıyor önce Jorge Jesus'u şimdi de Fernando Santos'u gönderecek deniyor.

OKAN BURUK'UN YANLIŞLARI ÇOK

Sezon başında Okan Buruk transferlerde yanlış yaptı, devre arasında daha büyük yanlışlar yaptı. Carlos Vinicius'un hali ortada, Aurier belki bir katkı verebilir o kadar. Yalnız Zaha'nın yaşadığı problem Aurier'i de etkileyebilir. İkisi de aynı ülkenin vatandaşı. Okan Buruk Allah'tan Mertens, Torreira gibi çok karakterli oyuncular transfer etti, Okan Buruk Ndombele gelince Sergio Oliveira'ya şans vermedi, Mertens'i ilk haftalarda oynatmadı, Angelino'nun giderken yaptığı açıklamalar, Bakambu'nun yüzüne bakmadı, geçen sezon ilk 6 haftada seni yarışta tutan Gomis'i sezon sonuna doğru sildi. Okan Buruk'un da çok büyük hataları var.

aw154330-30.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN