Okan Buruk 'yeter artık bu kadar nankör bir futbolcu görmedim' dedi 62 milyon euro'luk yıldızı Galatasaray'dan gönderdi

Okan Buruk 'yeter artık bu kadar nankör bir futbolcu görmedim' dedi 62 milyon euro'luk yıldızı Galatasaray'dan gönderdi

Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda 4-3 yenerek şampiyonluk yolunda büyük bir eşik atlayan Galatasaray'da 2025 sezonunun kadro mühendisliği resmen başladı. İşte Okan Buruk'un hesabını kestiği o futbolcular...

Gelecek sezonun kadro mühendisliğini şimdiden oluşturmaya çalışan ve 5-6 futbolcuyla masaya oturan Dursun Özbek-Erden Timur ikilisi bazı oyuncuların hesabını kesmiş durumda. Yolların ayrılacağı isimler arasında Hakim Ziyech, Zaha gibi yıldızların olması ise Sarı Kırmızılı cephede bomba etkisi yarattı. İşte 2025 model Galatasaray...

FERNANDO MUSLERA'YA 1+1 YILLIK YENİ KONTRAT

Galatasaray’da başkan Dursun Özbek’in bizzat devreye girmesiyle ikna edildi. Erden Timur da anlaşmayla ilgili müjdeyi verdi. 37 yaşındaki file bekçisiyle 1+1 yıllık sözleşme imzalanacak.

GÜNAY GÜVENÇ MUSLERA'NIN YEDEĞİ OLMAYA DEVAM EDECEK

32 yaşındaki Günay’ın 2. kalecilik performansından Sarı-kırmızılılar oldukça memnun. Deneyimli eldiven, kulübede yer almaya devam edecek.

AURİER İÇİN KALAN SON 9 HAFTA ÇOK ÖNEMLİ

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Sakatlığı nedeniyle bir dakika bile süre almadı. Galatasaray’da kalıp kalmayacağını kalan bölümdeki performansı belirleyecek.

JOKER KAAN GALATASARAY FORMASI GİYMEYE DEVAM EDECEK

Geçen sezon devre arasında kiralanan, yaz döneminde de bonservisi alınan milli futbolcuyla zamlı yeni sözleşme imzalanacak. 29 yaşındaki savunmacı da uzun yıllar Sarı-Kırmızılı formayı giymek istiyor.

depophotos-18263770.jpg

ABDÜLKERİM BARDAKCI'YA YENİ SÖZLEŞME

Milli arada Galatasaray’la sözleşme yenileyecek isimlerden biri. Mevcut kur üzerinden yine 1 milyon Euro seviyesinde bir kontrat yapılması bekleniyor.

GALATASARAY KAL DİYOR AMA MENAJERİ NAPOLİ İLE GÖRÜŞÜYOR

Sezon başında 9 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen ve senelik 3.2 milyon Euro garanti ücret alan Kolombiyalı stoper, yeni sezonda da takımın kilit oyuncularından biri olacak. Yıldız futbolcunun menajerinin Serie A devi Napoli ile görüşmesi yönetimi tedirgin etmiş durumda.

EMİN BAYRAM ALTERNATİF STOPER OLARAK KULLANILACAK

Belçika ekibi Westerlo’da müthiş bir sezon geçiriyor. Defalarca haftanın 11’ine girmeyi başardı. Sarı-Kırmızılılar 20 yaşındaki stoperi kesinlikle satmayı düşünmüyor, seneye rotasyonda önemli bir yere sahip olacak. İngiltere'nin Championship takımlarından Stoke City, Emin Bayram için 6 milyon euro'luk teklifte bulunmuştu.

VİCTOR NELSSON GİTMEK İSTİYOR

İki yaz transfer döneminde de Sevilla’nın kapısından döndü. Avrupa’ya gitmek istiyor, ancak kulübe beklediği seviyede teklifler gelmedi. 15 milyon Euro ve üzerinde bir teklif gelirse satışına izin verilecek.

depophotos-18263874.jpg

KÖHN GELDİ DERTLER BİTTİ

Ara transferdeki nokta atışı takviyelerden olan Alman sol bek, şimdiden Avrupa devlerinin ilgisini çekti. Galatasaray Yönetimi, 25 yaşındaki oyuncudan tıpkı Boey gibi rekor bir gelir elde etmeyi hedefliyor. Böyle bir teklif gelmezse, Köhn’le yola devam edilecek.

KAZIMCAN KARATAŞ'A GÜLE GÜLE

Kiralık gittiği Ankaragücü’nde de beklenen patlamayı yapamadı. Sezon sonunda yollar ayrılacak. Emre Belözoğlu'nun da sezon sonunda takımdan göndermeyi planladığı Kazımcan Karataş'ın yurtdışına gidebileceği konuşuluyor.

TORREİRA İÇİN AVRUPA DEVLERİNE KAPILAR KAPALI

28 yaşındaki ön liberonun zamlı sözleşme isteği kabul edildi. Yıllık 3.2 milyon Euro üzerinden kontratının 2028’e kadar uzatılması planlanıyor. Uruguaylı futbolcu böylece İtalyan kulüplerinin ısrarlı tekliflerine de kapıyı kapatmış olacak.

KEREM DEMİRBAY CAMİADA ÇOK SEVİLİYOR

İlk geldiği günlerde bocalasa da son dönemde takımı sırtlayan isimlerin başında geliyor. Yönetimden teknik heyete, takım arkadaşlarından taraftara kadar herkes onu çok seviyor. O da kariyerine Galatasaray’da devam etmek istiyor.

depophotos-18263924.jpg

NDOMBELE DAHA LİG BİTMEDEN GÖNDERİLECEK

Sezon başında Tottenham’dan kiralandı, lig bitmek üzere ama hâlâ fiziğini toparlayamadı. Büyük bir hayal kırıklığı olarak sezon sonunda İngiltere’ye dönecek. 6 ayda 6 kilo veremeyen Ndombele için ligin bitmesi bile beklenmeyecek. Okan Buruk'un birçok kez şans verdiği Fransız orta saha için teknik heyetin 'futbol hayatı bitmiş' raporu verdiği bildirildi. Buruk'un yakın çevresine 'bu kadar nankör bir oyuncu görmedim, hem verdiğim forma şanslarını iyi kullanamadı hem de geri dönmek için hiçbir çaba göstermedi' isyanında bulunduğu bildirildi. Ndombele 2019'da 62 milyon euro'ya Tottenham'a transfer olmuştu. 27 yaşındaki orta saha 25 maçta 1 asist yaptı.

BERKAN KUTLU TAKIMDAKİ YERİNİ KORUYACAK

Kiralık gittiği Genoa’dan hocası Okan Buruk’un ricasıyla geri döndü. Kısa sürede tam bir joker kimliğine kavuştu. Rotasyon oyuncusu olarak Galatasaray kadrosundaki yerini koruyacak.

OLİVEİRA'NIN HESABI KESİLDİ

Hocasıyla yaşadığı tartışma sonrası birlik ve beraberlik ortamını koruma hedefiyle affedilse de ismi çoktan çizilmiş durumda. Yaz döneminde satılacak oyuncuların başında geliyor.

GALATASARAY TETE'DEN PARA KAZANABİLİR

Ülkesi Brezilya’dan aldığı teklifleri geri çevirdi. Avrupa’da kalmak istiyor. Galatasaray cephesi de sezon başında bonservis bedeli olmadan transfer edilen 23 yaşındaki Sambacı’yı iyi bir bedel karşılığında satmaya hazırlanıyor.

tete.jpg

GÖZLER YUNUS AKGÜN'Ü ARADI

Leicester’da iyi bir sezon geçirmiyor. İngiliz kulübü satın alma opsiyonunu kullanmazsa geri dönecek. Galatasaray’da sağ kanattaki rotasyona dahil olabilir.

MAAŞI YÜKSEK ZAHA GÖNDERİLECEK

İngiltere’den büyük beklentilerle ve maliyetle Türkiye’ye getirildi, ancak şu ana kadar ilk 11’deki yerini bile garantileyemedi. İyi bir teklif gelirse satılması düşünülen yıldızlardan biri.

ZİYECH'İN İSTEKSİZ TAVIRLARI SABIR TAŞIRDI

Yeteneğine camiadaki herkes hayran olsa da, istikrarsız ve isteksiz tavırları teknik heyeti bezdirmiş durumda. Sezon sonunda yollar ayrılacak.

BARIŞ ALPER SERİE A DEVLERİNİN TAKİBİNDE

Bu sezon Galatasaray’da en çok forma giyen ama en az kazanan oyuncu. Sarı-Kırmızılı kulüp, bu Milli arada sözleşmesinde çok ciddi bir iyileştirme yapacak.

depophotos-18263765.jpg

KEREM AKTÜRKOĞLU'NA YENİ KONTRAT

Galatasaray’ın sözleşmesinde iyileştirme yapacağı bir başka yıldız. Başkan Dursun Özbek, Kerem’le yeni sözleşme konusunda anlaştıklarını bizzat açıkladı. Kontratın 2028’e kadar uzatılması planlanıyor.

ZANİOLO GELDİĞİ GİBİ GİDEBİLİR

Aston Villa satın alma opsiyonunu şu an için kullanmayı düşünmüyor. Ancak İtalyan kulüpleri, başta Lazio olmak üzere hâlâ onun peşinde. Kalmak isterse Sarı-Kırmızılılar onu dört gözle bekliyor. Kariyerine kendisi karar verecek. Ancak EURO 2024’te İtalya formasıyla sergileyeceği performans, kaderini tamamen değiştirebilir.

MERTENS'E YENİ TEKLİF

37 yaşına girmeye hazırlanırken, aktif futbol hayatına nokta koymayı düşündüğünü açıkladı. Okan Buruk onu antrenör/futbolcu olarak ekibine dahil etmek üzere görüşmeler yapıyor.

KASIMPAŞA MAÇINDA HAYAT KURTARDI AMA...

Fulham’dan kiralandı, son Kasımpaşa maçında şampiyonluk yolunda çok kritik de bir gol attı. Ancak yeni sezon kadrosunda düşünülmüyor.

İCARDİ HER ZAMAN İCARDİ'DİR

Galatasaray taraftarının sevgilisi. 17 günlük Milli arada ağrılarının tamamen geçmesi ve tıpkı geçen sezon olduğu gibi son virajda şampiyonluğa en büyük katkıyı yapması bekleniyor. Yeni sezonda da hücum hattının 1 numaralı ismi olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN