Okan Buruk'tan Dries Mertens'e görülmemiş teklif

Okan Buruk'tan Dries Mertens'e görülmemiş teklif

Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'da, Dries Mertens'in performansı alkış toplamaya devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk, sezon sonu futbolu bırakmayı planlayan yıldız futbolcuya sürpriz bir teklif sundu.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde liderlik koltuğunda oturuyor. Ligde harika işlere yapan Cimbom'un, bu başarısındaki en büyük pay sahiplerinden birisi de şüphesiz Dries Mertens oldu.

36 yaşındaki yıldız futbolcu, bu sezon Kerem Aktürkoğlu, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech ve Tete gibi isimlerin beklentilerin altında kalması nedeniyle kendisini ilk 11'de buldu. Dries Mertens, ilerleyen yaşına rağmen müthiş bir performansa imza attı. Mertens, bu sezon çıktığı 42 resmi maçta 8 gol atarken, 11 de asist yaptı.

OKAN BURUK'TAN MERTENS'E SÜRPRİZ TEKLİF

70a5ad36d6ba4d4a931859171fd079a5.jpg

Galatasaray'ın vazgeçilmez isimlerinden Dries Mertens, sezon sonunda futbolu bırakmayı planlıyor. Ancak Okan Buruk, Mertens'in böyle bir karar almasına sıcak bakmıyor. Fanatik'in haberine göre; başarılı teknik direktör, Mertens ile görüşüp 1 yıl daha takımda kalmasını istedi. Okan Buruk aynı zamanda 36 yaşındaki futbolcuyu antrenör kadrosuna dahil etmeyi planlıyor. Belçikalı yıldız teklifi kabul ederse gelecek sezon Galatasaray'da antrenör/oyuncu olarak devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN