Okan Buruk'tan tekrarlanması güç başarı! Fatih Terim, Mustafa Denizli, Lucescu... Hepsini solladı! Tarihe geçti...

Okan Buruk'tan tekrarlanması güç başarı! Fatih Terim, Mustafa Denizli, Lucescu... Hepsini solladı! Tarihe geçti...

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da Okan Buruk; Lucescu, Fatih Terim ve Mustafa Denizli gibi isimleri solladı. Sarı-kırmızılı ekibin başarılı teknik adamı tekrarlanması güç bir başarıya imza atarak tarihe geçti.

Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında dün akşam deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşan Galatasaray, rakibi 0-3 ile geçerek puanını 7'ye yükseltti. Bu sezon Süper Lig'de gol yemeyen tek takım olan sarı-kırmızılı takımda Okan Buruk, tekrarlanması güç bir başarıya imza atarak Galatasaray tarihine adını altın harflerle yazdırdı.

Devler Ligi play-off turunda Norveç ekibi Molde'yi eleyerek 4 yıl aradan sonra Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalma başarısını yakalayan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, dün akşam Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaştı.

Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi (2) golleriyle rakibini mağlup eden Galatasaray'da başarılı teknik adam Okan Buruk, bu galibiyetle tarihe geçti.

Opta'nın aktardığına göre; Başarılı teknik adam Galatasaray'ın başında çıktığı 39 Süper Lig maçının 30'undan zaferle ayrıldı. Tecrübeli teknik adam böylece Gündüz Kılıç ve Mustafa Denizli'yi (41) geride bırakarak sarı-kırmızılı kulübün tarihinde 30 galibiyete en kısa sürede ulaşan teknik direktör oldu.

Galatasaray'ın başında 39 Süper Lig maçında görev alan Okan Buruk söz konusu karşılaşmalarda 30 galibiyet 5 beraberlik ve 4 yenilgi aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN