Okan Buruk'un vazgeçilmezi takımdan ayrılıyor! Dünya devine imza atıyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Okan Buruk'un vazgeçilmezi takımdan ayrılıyor! Dünya devine imza atıyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Transfer çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren Galatasaray, yıldız ismiyle yollarını ayırıyor. Aslan'ın yıldızı, dünya deviyle anlaştı. Yıldız futbolcunun yeni durağı herkesi şaşırttı.

Ara transfer döneminin sessiz takımlarından biri olan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, Okan Buruk'un vazgeçilmez ismiyle yollarını ayırıyor. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismi dünya deviyle sözleşme imzalamak için geri sayıma geçti.

11 Ocak'ta başlayan ara transfer döneminde Okan Buruk'un raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, bir yandan da takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmanın planlarını yapıyor. Aslan, bu doğrultuda Okan Buruk'un vazgeçilmez ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre; Kiralık olarak sarı-kırmızılı formayı terleten İspanyol savunma oyuncusu, İtalyan devi Roma ile anlaşmaya vardı. 27 yaşındaki savunma oyuncusunun sezonun geri kalan kısmında Roma formasını terletmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Galatasaray'da Angelino belirsizliği sürüyor - Son Dakika Haberleri

Bu sezon Galatasaray forması altında 19 maçta görev alan yıldız savunma oyuncusu, bu karşılaşmalarda 1 gol 1 asiste imza attı. İspanyol savunma oyuncusu yaz transfer döneminde 1.5 milyon euro kiralama bedeli karşılığında sarı-kırmızılı ekibe transfer olmuştu.

Roma'nın kısa süre içerisinde Angelino transferini resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN