Orhan Ak'la devam kararı alan Trabzonspor'da sürpriz hamle! O isim imzayı attı: 10 yıl sonra yeniden...

Orhan Ak'la devam kararı alan Trabzonspor'da sürpriz hamle! O isim imzayı attı: 10 yıl sonra yeniden...

Abdullah Avcı'nın istifası sonrasında sezonu Orhan Ak ile tamamlama kararı alan Trabzonspor sürpriz bir anlaşmaya imza attı. Bordo-mavili ekip o ismi 10 yıl aradan sonra tekrar bünyesine kattı.

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın istifası sonrasında yaşanan teknik direktör belirsizliği sona erdi. Bordo-mavili ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada genç teknik adamın sezon sonuna kadar bordo-mavili ekibi çalıştıracağı açıklandı.

Karadeniz ekibinden yapılan açıklamada "Başkanımız Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulumuzun bugün gerçekleştirdiği toplantıda, bu sezon sonuna kadar Teknik Direktör Orhan Ak ile çalışılmasına oy birliğiyle karar verilmiştir. Teknik Direktörümüz Orhan Ak ve ekibinin başarılı olacağına dair inancımızı değerli camiamız ve kamuoyuna saygıyla duyururuz." ifadelerine yer verildi.

SÜRPRİZ ANLAŞMA

Orhan Ak'ın sezon sonuna kadar takımın başında olacağını duyuran bordo-mavili ekip sürpriz bir anlaşmaya imza attı.

Genç teknik adamın teknik heyetini güçlendirme kararı alan Trabzonspor, eski kalecisi ve eski antrenörü Alper Boğuşlu ile anlaşmaya vardı. Karadeniz ekibi eski kalecisi ve eski kaleci antrenörü Alper Boğuşlu'yu Orhan Ak'ın teknik ekibine dahil etti. Boğuşlu 10 yıl aradan sonra Trabzonspor'a transfer oldu.

2009-2013 yılları arasında Trabzonspor'da görev alan Boğuşlu daha sonrasında ise Milli Takım ve Fenerbahçe'de görev almıştı.

Fenerbahçe, kaleci antrenörü Alper Boğuşlu'yla anlaştı | Goal.com Türkçe

ALPER BOĞUŞLU KİMDİR?

1962 Trabzon Akçaabat doğumlu olan Alper Boğuşlu Trabzonspor alt yapısında futbola başladı. 5 sezon boyunca Trabzonspor forması giydi ve 2 şampiyonluk kadrosunda yer aldı. Ayrıca Göztepe, Kayserispor ve Kocaelispor formaları giydi.Futbolu bıraktıktan sonra kaleci antrenörlüğü yapan Alper Boğuşlu uzun yıllar Trabzonspor'da Şenol Güneş'in yardımcılığını yaptı. Tolga Zengin ve Onur Kıvrak gibi kalecilerin yetişmesinde büyük paya sahip. Fatih Terim'in A Milli Takım'ın başına geçmesinin ardından Milli Takım kaleci bölümünün başına getirildi. Milli Takım'larda görev yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN