Osayi Samuel'i koridorda bayıltan iki Trabzonsporlu futbolcu ortaya çıktı! Fenerbahçe kongresini unutturacak iddia

Osayi Samuel'i koridorda bayıltan iki Trabzonsporlu futbolcu ortaya çıktı! Fenerbahçe kongresini unutturacak iddia

Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra koridor görüntülerini kamuoyu ya da TFF'yle paylaşmayan Bordo Mavili kulüp özellikle Fenerbahçe camiasından büyük tepki almıştı. Sosyal medya hesaplarında yer alan bazı iddialara göre Osayi Samuel'i bayıltan iki Trabzonsporlu futbolcu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de tarihi gün geldi çattı. Sarı-lacivertlilerin olağanüstü genel kurulu başladı. Tarihi kongrede Süper Kupa finaline çıkmama, ligden çekilme gibi kritik konularda görüş alışverişinde bulunacak ve Fenerbahçe'nin Türk futbolundaki geleceği bu kongrenin ardından netlik kazanacak.

ALİ KOÇ'A: YOLU SEN ÇİZDİN PANKARTI

Fenerbahçeli üyeler stadı tarihi kongre öncesi doldurdu. Fenerbahçe Başkanı için yapılan özel pankart açıldı. Pankartta 'Yolu sen çizdin, birlikte yürüyeceğiz sonsuza kadar' yazısı bulunuyor.

FENERBAHÇE'DEN PAYLAŞIM

"Teknik Direktörümüz İsmail Kartal ve futbolcularımız Mert Hakan Yandaş, Bright Osayi-Samuel ve Ferdi Kadıoğlu, stadımızda yapılacak tarihi Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı öncesi Başkanımız Ali Koç’u ziyaret ettiler ve desteklerini ilettiler. Görüşmenin ardından sahaya geçen Başkanımız Ali Y. Koç, Teknik Direktörümüz İsmail Kartal ve futbolcularımız, kongre üyelerimizle bir araya geldi. İsmail hocamız ve futbolcularımız, kongre üyelerimizin sevgi gösterileri eşliğinde stattan ayrıldılar."

BAŞKAN ADAYI SAADETTİN SARAN DA GELDİ

Bu arada Fenerbahçe Kulübü'nün başkan adayı Sadettin Saran da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nın yapılacağı Ülker Stadyumu'na giriş yaptı. Saran, girişte yaptığı kısa açıklamada, "Bugün tarihi bir gün. Önemli olan Fenerbahçe" dedi.

İSMAİL KARTAL'A SEVGİ SELİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, büyük bir coşku eşliğinde kongre alanına giriş yaptı. Öte yandan Sportif Direktör Branco da gelen isimler arasında yer aldı

OSAYİ MERT HAKAN FERDİ KADIOĞLU...

Mert Hakan Yandaş, Ferdi Kadıoğlu ve Bright Osayi-Samuel, Fenerbahçe'nin olağanüstü genel kurul toplantısına geldi.

HEP SENİNLEYİZ TİŞÖRTLERİ BASILDI

Fenerbahçe Kulübü, Süper Lig'deki ve Türk futbolundaki geleceğini netleştirecek genel kurul öncesi, taraftarlarına yönelik özel bir ürün hazırladı. Sarı-Lacivertliler, kongreye özel üretilen; "Her zaman Hep Seninleyiz Fenerbahçe" ile "Kurulan İttifakları, Bozalım Oyunlarını" yazılı tişört ve atkı satışa çıkardı. Fenerbahçe'nin resmi mağaza markası Fenerium'dan yapılan açıklama şöyle; "Büyük Fenerbahçe'nin Büyük Taraftarı için kongreye özel üretilen; "Her zaman Hep Seninleyiz Fenerbahçe" yazılı tişört ile "Kurulan İttifakları, Bozalım Oyunlarını" yazılı tişört ve şal şimdi Stat Mağazaları ve seçili Fenerium Mağazalarında satışta! Seçili Mağazalar; Bostancı, Göztepe, Pendik ve Tuzla Marina."

LİGDEN ÇEKİLMEYE SICAK BAKMIYORUZ

Eski yöneticiler ve üyeler, kongrede yönetime her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi. Ancak ligden çekilme konusunda büyük çoğunluğun tereddütleri var. Üyeler, böyle bir kararın sadece maddi olarak değil prestij anlamında da kulübe ciddi bir etkisi olacağı endişesini taşıyor. Yönetime bu konuda yetki verilse bile bunun son raddeye kadar kullanılmaması görüşü fazlasıyla ağırlıkta. (FANATİK)

SÜPER KUPA'YA ÇIKMAYALIM

Ali Koç ve yöneticiler günlerdir eski yöneticiler, Yüksek Divan Kurulu ve kongre üyeleriyle toplantılar yapıp fikirlerini aldı. Bu görüşmelerde en fazla gündeme gelen eylem planı, 7 Nisan’da Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa Finali’ne çıkmayarak Fenerbahçe’nin TFF ve MHK’ye tepkisini göstermesi. Bu şekilde hem ‘hiçbir şey yapmamam’ durumu ortadan kalkacak hem de en az zararla eylem gerçekleştirilecek. (FANATİK)

TAKIMIN KAPTANLARI MÜCADE EDELİM DİYOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yöneticiler, Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde takımı ziyaret etti, bugün yapılacak genel kurul öncesinde fikirlerini aldı. Genel kurulda alınması beklenen kararları anlatan Koç, daha sonra Edin Dzeko, Dusan Tadic, Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci’den düşüncelerini aldı. Oyuncular, tüm cephelerde sonuna kadar mücadele etmek istediklerini iletti.

FENERBAHÇE TFF'Yİ FIFA'YA ŞİKAYET EDECEK

Trabzonspor deplasmanlarına gitmeme, ligden çekilme gibi ihtimallerin de tartışıldığı son durumda, sarı-lacivertli yönetim, Trabzonspor maçı için ceza gelirse, TFF’yi FIFA’ya şikayet etmeyi planlıyor.

OSAYİ SAMUEL'İ BAYILTMIŞLARDI

Ülker Stadı'na Osayi Samuel ile giriş yapan ve üyelerden büyü alkış toplayan Ali Koç'un gövde gösterisi yaptığı görülürken, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası koridor görüntülerinin olmaması Sarı Lacivertli camiada infial yaratmıştı. Tünelde kameraların olmasına rağmen TFF'ye herhangi bir görüntü vermeyen Trabzonspor cephesinin bu tutumu eleştiri toplarken, bazı sosyal medya hesaplarında 'Osayi Samuel'i döven, kafasını duvara vurarak bayıltan iki futbolcunun Berat Özdemir ve Batista Mendy olduğunu' iddia etmesi ise adeta bomba etkisi yarattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN