Panathinaikos ile anlaşan Fatih Terim Atina'da: Söyleyeceğim çok şey olacak ama...

Yunanistan'ın Panathinaikos takımıyla anlaşan teknik direktör Fatih Terim Atina'ya uçtu. Yolculuk öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Terim, "Söyleyeceğim çok şey olacak ama şimdi değil." diye konuştu. Fatih Terim'in teknik ekibinde Necati Ateş, Mert Çetin, Eray Sözen ve Tuğberk Tanrıvermiş yer alacak.

Yunanistan ekibi Panathinaikos ile anlaşan Fatih Terim imzayı atmak için Atina'ya gitti. Havaalanında yolculuk öncesi basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan Terim, kendisine uzatılan mikrofonlara, "Seviyorum sizi. Sevgiler. Söyleyeceğim çok şey olacak ama şimdi değil." dedi.

terim3.jpg

Açıklamanın ardından terminale giren Terim, özel uçakla Yunanistan’a gitti. Fatih Terim, akşam saatlerinde yapılacak antrenmanda yeni takımının başında yer alacak.

terim.jpg

EKİBİNDEKİ İSİMLER

Fatih Terim'in ekibinde Necati Ateş, Mert Çetin, Eray Sözen ve Tuğberk Tanrıvermiş yer alacak.

Tanrıvermiş'in İtalyan ekibi Roma ile olan sözleşmesini feshettikten sonra ekibe dahil olması bekleniyor.

terim2.jpg

Terim'in ekibine ayrıca bir de İtalyan kondisyoner katılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN