Panathinaikos maçında Fatih Terim protestosu

Panathinaikos maçında Fatih Terim protestosu

Yunanistan ekibi Panathinaikos'un yeni teknik direktörü olan Fatih Terim, basketbol takımının THY Euroleague'de Kızılyıldız ile karşılaşacağı maçı izlemeye gitti. Burada taraftarı selamlayan Terim, taraftarların tepkisi ile karşılaştı. Taraftarlar kulüp başkanı Giannis Alafouzos aleyhine tezahürat yaptı.

Panathinaikos'un yeni teknik direktörü olan Fatih Terim, basketbol takımının THY Euroleague'deki Kızılyıldız maçını izlemeye gitti. Terim burada Ergin Ataman ile bir araya geldi.

NTV Spor'un aktardığı habere göre, THY Euroleague'deki Panathinaikos-Kızılyıldız maçı öncesi OAKA'ya giden Fatih Terim'in tribünleri selamladığı anda kulüp başkanına karşı protestolar yükseldi.

ESKİ TEKNİK DİREKTÖR IVAN JOVANOVIC LEHİNE TEZAHÜRAT YAPILDI

Öte yandan aynı maçın son anlarında ise Panathinaikos Futbol Takımı'nın eski teknik direktörü Ivan Jovanovic lehine tezahüratlar yapıldığı aktarıldı.

Ivan Jovanovic tezahüratlarının alkış aldığı vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN