Pascal Nouma aracı olacak! Kartal'a 28 milyon euroluk gol makinesi: Beşiktaş yeni golcüsünü Fransa'da buldu...

Pascal Nouma aracı olacak! Kartal'a 28 milyon euroluk gol makinesi: Beşiktaş yeni golcüsünü Fransa'da buldu...

Kış transfer döneminde kadrosuna yıldız isimleri katmayı hedefleyen Beşiktaş, aradığı golcüyü Fransa'da buldu. Kartal, 28 milyon euroluk golcü futbolcuyu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Süper Lig'in 16. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Alanyaspor'a 1-3 mağlup olarak Süper Lig'de üst üste ikinci yenilgisini alan Beşiktaş, Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdı. Bir yandan yeni teknik adam arayışlarına başlayan siyah-beyazlı ekip, bir yandan da transfer çalışmalarında düğmeye bastı.

9 yıl aradan sonra iç sahada Fenerbahçe karşısında alınan yenilgi sonrasında Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar dahil olmak üzere 5 ismi kadro dışı bırakan Beşiktaş, yeni golcüsünü Fransa'da buldu. Kartal, 28 milyon euroluk golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

11 Ocak'ta başlayacak olan transfer döneminde hücum hattına kaliteli isimler kazandırmayı amaçlayan Beşiktaş, gözünü Fransa'ya dikti.

Kamerunlu golcü Aboubakar ile vedalaşmaya hazırlanan siyah-beyazlı ekip, yeni golcüsünü Fransa'da buldu. Fotomaç'ın haberine göre; Hasan Arat yönetiminde iddialı bir takım kurmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, Fransız devi PSG'nin genç golcüsünü gözüne kestirdi.

Devre arasında hücum hattını güçlendirme kararı alan Beşiktaş, Fransız devi PSG'nin 21 yaşındaki golcüsü Hugo Ekitike'yi kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Kartal'ın bu sezon PSG'de forma şansı bulamayan Fransız oyuncuyu kiralamak istediği iddia edildi.

Fransız ekibiyle 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki santrforun güncel piyasa değerinin 15 milyon euro olduğu öğrenildi. Bu sezon PSG forması altında yalnızca 1 maçta görev alarak 8 dakika sahada kaldı. Yıldız golcü için bugüne dek toplamda 28,5 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Kartal'ın eski Fransız yıldızı Pascal Nouma'nın da bu transferin gerçekleşmesi için siyah-beyazlı ekibe yardımcı olacağı öne sürüldü. Beşiktaş'ın bu transfer için kısa süre içerisinde resmi hamle yapması bekleniyor.

Beşiktaş, Fransız devinin kapısını dünyaca ünlü yıldızı için çaldı. 20 milyon euro transfer ücreti istediler - Spor Haberleri - TV100

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN