Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus, dünya rekoruna koşuyor

Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus, dünya rekoruna koşuyor

Fenerbahçe'den olaylı şekilde ayrıldıktan sonra Al Hilal'in başına geçen Jorge Jesus, akılalmaz bir istatistiğe imza atmak üzere. Portekizli teknik direktör, takımında bir maç daha kazanması halinde dünya rekorunu egale edecek.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

2022-2023 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştıran Jorge Jesus, Süper Lig şampiyonluğunu Galatasaray'a kaybetmesinin ardından Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak taraftarları az da olsa mutlu etmişti. Sarı-Lacivertli ekipten olaylı şekilde ayrılan Portekizli teknik direktör, Suudi Arabistan Pro Lig takımlarından Al Hilal'in başına geçmişti.

1701818-jpg.webp

Jorge Jesus, Al Hilal'da akılalmaz bir performansa imza atmaya devam ediyor. Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr'ın 9 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Jesus'un ekibi, bu sezon çıktığı 22 maçta 20 galibiyet ve 2 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmedi.

69 yaşındaki teknik direktörün çalıştırdığı Al Hilal, Al Ittihad'ı mağlup ederek galibiyet serisini 26 maça yükseltti. Al-Hilal, 8 Mart Cuma günü oynanacak Al-Riyadh maçında rakibini mağlup etmesi halinde dünyada en uzun galibiyet serisine sahip takım rekoruna ortak olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN