Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo 39 yaşında

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo 39 yaşında

Futbolun gelmiş geçmiş en önemli isimlerinden biri olan Cristiano Ronaldo, 39 yaşına girdi. Futbol kariyerine Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da devam ederken, Ronaldo hala zirvedeki yerini koruyor.

Futbol dünyasının efsane ismi Cristiano Ronaldo, 39. yaşını Al Nassr formasıyla kutluyor. Ronaldo, kariyerinde birçok rekora imza atmış ve bu başarıları kendisine bir motivasyon kaynağı olarak görmüştü.

Portekiz Milli Takımı'nda sergilediği üstün performansın yanı sıra, Manchester United, Real Madrid ve Juventus gibi Avrupa'nın önde gelen kulüplerinde de büyük başarılar elde etmişti. 39 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Suudi Arabistan macerasında da 18 lig maçında attığı 20 golle krallık yarışında zirveye yerleşti.

Sosyal medya platformlarında da büyük bir etki yaratan Ronaldo, dünya genelinde en çok takip edilen sporcular arasında bulunuyor. Toplam takipçi sayısı 898,5 milyona ulaşan yıldız futbolcu, Instagram'da 620 milyon, Facebook'ta 168 milyon ve X'te 110,5 milyon takipçiye sahip.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN