Portekizli yıldızdan Türkiye maçı öncesi dikkat çeken paylaşım

Portekizli yıldızdan Türkiye maçı öncesi dikkat çeken paylaşım

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, perşembe günkü Portekiz- Türkiye maçı öncesi sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Ronaldo, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, ''Yolun kolay olmayacağını biliyoruz, karşılaşacağımız ve bizimle aynı hedefleri olan rakiplere saygımız sonsuz. Birlikte Portekiz'i hak ettiği yere koymak için savaşacağız. Haydi yapalım şunu!" ifadelerini kullandı.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-off yarı final karşılaşmasında A Milli Takım, 24 Mart Perşembe günü TSİ 22.45’te Estdio do Drago Stadyumu’nda Portekiz ile karşılaşacak.

Beş kez Ballon d'Or kazanan Portekizli forvet oyuncu Christiano Ronaldo, son yaptığı paylaşımla kariyerinin son küresel çapta turnuvasına katılmak için elinden geleni ardına koymayacağa benziyor.

''YOLUN KOLAY OLMAYACAĞINI BİLİYORUZ''

Ronaldo maç öncesi resmi Instagram hesabından, "2022 Dünya Kupası'na tamamen odaklanın. Her zaman olduğu gibi Portekiz'i temsil etmekten gurur duyuyorum. Yolun kolay olmayacağını biliyoruz, karşılaşacağımız ve bizimle aynı hedefleri olan rakiplere saygımız sonsuz. Birlikte Portekiz'i hak ettiği yere koymak için savaşacağız. Haydi yapalım şunu!" paylaşımında bulundu.

roo.jpg

'HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK BİRLİK OLMAYA İHTİYACIMIZ VAR'

Portekiz'in Manchester United'lı yıldızı Bruno Fernandes de sosyal medya hesabındaki paylaşımda, "Şimdi her zamankinden daha çok birlik olmaya ihtiyacımız var. Dünya Kupası'na ulaşmak için her şeyi yapacağız!" dedi.

A Milli Futbol Takımı ile Portekiz arasındaki 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı final maçı, 24 Mart Perşembe günü TSİ 22.45'te, Porto kentindeki Dragao Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı Alman hakem Daniel Siebert yönetecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN