Ramos imzayı atıyor! Yeni adresi belli oldu: Resmi açıklama an meselesi!

Ramos imzayı atıyor! Yeni adresi belli oldu: Resmi açıklama an meselesi!

Galatasaray'ın transfer sezonunun başından bu yana peşinden koştuğu Sergio Ramos'un transferi konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. İspanyol dünya yıldızı yeni takımına imzayı atıyor.

Yarın akşam Trendyol Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında Gaziantep FK ile karşılaşacak Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Sergio Ramos konusunda sıcak saatler yaşanıyor.

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Norveç ekibi Molde'yi eleyerek 4 yıl aradan sonra Devler Ligi'nde gruplara kalan Galatasaray'a Sergio Ramos'tan kötü haber geldi.

Ünlü gazeteci Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad, Ramos transferinde mutlu sona ulaşmaya oldukça yakın. İspanyol stoperin kısa süre içerisinde Arap ekibine imza atması bekleniyor.

Molde'yi eleyerek Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalan Galatasaray, Ramos'tan gelecek yanıtı beklemeye başlamıştı.

Mynet'in haberine göre; İspanyol yıldıza yılda 7.5 milyon euro teklif eden sarı-kırmızılı ekip, transfere nokta koymaya hazırlanırken Rene Ramos'un son dakikada ekstra komisyon ve para talebinde bulunması nedeniyle imzalar atılamadı.

Bu gelişme sonrasında sarı-kırmızılı yönetim Ramos'a ''2 Eylül'e kadar kararınızı verin. Yaptığımız teklif dışında ücrette artışa gitmeyeceğiz. Eğer kabul ederseniz 2 Eylül'e kadar imzaları atarız. Aksi halde başka bir oyuncu transferi yapacağız'' diyerek rest çekti.

İspanyol stoperin Arap ekibine imza atması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN