Resmen bitti bu iş! Fenerbahçe'nin eski yıldızı Trabzonspor'a imza atıyor: Resmi açıklama an meselesi!

Resmen bitti bu iş! Fenerbahçe'nin eski yıldızı Trabzonspor'a imza atıyor: Resmi açıklama an meselesi!

Milli araya Kasımpaşa galibiyetiyle giren Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekip, Fenerbahçe'nin eski yıldızını kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Transferin kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Trendyol Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa'yı 1-5 ile geçen Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bu sezon şampiyonluk yarışının içerisinde yer almayı hedefleyen bordo-mavili ekip, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızını kadrosuna katmaya çok yakın.

Transfer çalışmalarını Hırvat teknik adam Nenad Bjelica yönetiminde sürdüren Trabzonspor, gözünü Fenerbahçe'nin eski yıldızına dikti.

Transfer sezonunda Onuralp Cevikkan, Dimitrios Kourbelis, Joaquín Fernández, Mislav Orsic, Filip Benkovic, Göktan Gürpüz, Tonio Teklic, Mehmet Can Aydın, Fountas ve son olarak Rayyan Baniya'yı kadrosuna katan Trabzonspor, takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmak için Fenerbahçe'nin eski yıldızı ile görüşmelere başladı. Bordo-mavili ekibin kısa süre içerisinde bu transferi resmi olarak açıklaması bekleniyor.

KANARYA'NIN ESKİ YILDIZI İMZAYI ATIYOR

Fanatik'in haberine göre; Trabzonspor, RAMS Başakşehir'in hücum oyuncusu Deniz Türüç'ü kadrosuna katmak için düğmeye bastı. İstanbul ekibinden Trabzonspor'a transfer olmak için kolaylık isteyen yıldız futbolcunun bordo-mavili ekibe transfer olma konusunda oldukça istekli olduğu iddia edildi.

İki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğü öne sürülürken transferde küçük pürüzlerin kaldığı belirtildi. Yıldız futbolcunun kısa süre içerisinde Trabzonspor'a imza atması bekleniyor.

Son dakika transfer haberi: Deniz Türüç Başakşehir ile 3 yıllık sözleşme imzaladı! - Aspor

Bu sezon galibiyetle tanışamayan Başakşehir'de iki maçta forma şansı bulan yıldız futbolcu 78 dakika sahada kaldı. 30 yaşındaki yıldız futbolcu geçen sezon ise 49 maçta görev alırken 10 gol 7 asiste imza attı.

Tecrübeli yıldız, 2019-2020 sezonunda Fenerbahçe formasını terletmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN