Rıdvan Dilmen Florya'ya gitmeye karar verdi: Okan Buruk'un antrenmanlarını merak ediyorum

Rıdvan Dilmen Florya'ya gitmeye karar verdi: Okan Buruk'un antrenmanlarını merak ediyorum

Süper Lig'in 33. hafta maçında Galatasaray, kümede kalma savaşı veren Pendikspor'u İcardi, Abdülkerim Bardakcı, Mertens ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle 4-1 yendi. 90 dakikanın ardından Rıdvan Dilmen Sarı Kırmızılı takımın kaliteli yıldızlarından bahsederken, Dilmen'in 'Okan Buruk'un antrenmanlarını merak ediyorum' sözleri ise bir hayli dikkat çekti.

TV8,5 ekranlarında Murat Kosova'yla birlikte Galatasaray-Pendikspor maçının değerlendirmesinde bulunan Rıdvan Dilmen, İcardi'ye ayrı bir parantez açarak 'Takımın şımarmasına izin vermedi' ifadelerini kullandı. İşte 4-1biten karşılaşmanın ardından Dilmen'in analizleri...

MUSLERA ÖN LİBERO GİBİ OYNUYOR

Galatasaray ile Pendikspor arasında çok ciddi bir siklet farkı var. Türkiye'de bir tek Galatasaray 12 kişi oynuyor, Muslera liberolu bir sistemde oynuyor ve Nando bir oyuncu gibi sahanın içerisinde yer alıyor. Galatasaray Pendikspor karşısında 'en kötü kalitemizle kazanırız' diyor.

İCARDİ ŞIMARIKLIĞA İZİN VERMEDİ

Galatasaray Alanya deplasmanında da rölantiyle başladılar ilk yarı 0-0 bitti sonra Barış Alper'le fark attılar. Pendikspor maçında da ilk yarım saat ruh gibi bir görüntü vardı sonra 'ben nasıl olsa yenerim' deyip kazandılar. Galatasaray'da fazla güven şımarıklık getiriyordu ki İcardi buna izin vermedi.

gltbh2-wcaalf7-001.jpg

3 FUTBOLCU HARİÇ GALATASARAY GÜÇLÜ BİR TAKIM DEĞİL

Galatasaray Barış Alper, Nelsson ve Torreira dışında bireysel anlamda güçlü bir takım değil. İcardi Galatasaray tarihinin en önemli en iyi golcüsü. Galatasaray Fenerbahçe ile puan puana gelirse bu laylaylomları arar. Okan hocayı çok severim merak da ediyorum, antrenman şekillerini de merak ediyorum fizik olarak git geller yaşıyorlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN