Rıdvan Dilmen'den MHK'ya sert eleştiri: Adli kaosa hazır olun

Rıdvan Dilmen'den MHK'ya sert eleştiri: Adli kaosa hazır olun

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, twitter hesabından Merkez Hakem Kurulu'nun bazı hakemleri Süper Lig'de devre dışı bırakmasını sert bir dille eleştirdi. Kararın TFF tüzüğüne aykırı olduğunu söyleyen Dilmen, "Yerel ve uluslararası adli kaosa hazır olun" dedi.

Eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) 8 Mart günü 13 hakeme sezonun geri kalanında maç verilmeyeceği açıklamasını sosyal medya hesabından eleştirdi. Dilmen, kararın TFF tüzüğüne aykırı olduğunu belirtti.

Dilmen, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Aslında 13 hakemi yollamak TFF tüzüğüne aykırı. Çünkü 28 hakemin en fazla yüzde 20'sini klasman düşürebiliyor veya gözlemci yapabiliyorlar. TFF ve MHK, aldıkları bu kararın (Benim bildiğimi MHK'nin içindekiler bilmiyor mu!) tüzüğe aykırı olduğunu bildikleri ve sayıyı tutturmak (!) için önümüzdeki hafta Riva'ya bazı hakemleri görüşmeye çağırdılar; çok sevdikleri için değil! Yerel ve uluslararası adli kaosa hazır olun! İnsanlarda Allah korkusu olmayıp bir de kanun korkusu yoksa korkun!"

belee.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN