Rıdvan Dilmen'den tepki toplayan açıklama! 'Fenerbahçe maçını izlemeyeceğim...'

Rıdvan Dilmen'den tepki toplayan açıklama! 'Fenerbahçe maçını izlemeyeceğim...'

Fenerbahçe'nin efsane ismi, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, 36. haftada oynanan karşılaşmaların devre arasında yaptığı açıklamalarla Fenerbahçeli taraftarların tepkisini topladı.

Trendyol Süper Lig'de 36. hafta geride kaldı. Karagümrük deplasmanından zaferle ayrılan Galatasaray, en yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını koruyarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Haftanın maçlarını değerlendiren spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe taraftarının tepkisini toplayan açıklamalara imza attı.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8,5 ekranlarında izleyiciyle buluşan %100 Futbol adlı programda haftanın karşılaşmalarını değerlendiren Rıdvan Dilmen, karşılaşmaların ilk yarısının sona erdiği bölümde sarı-lacivertli ekibin taraftarlarının tepkisini toplayan açıklamalarda bulundu.

Sarı-lacivertli ekibin şampiyonluğunun imkansıza yakın olduğuna vurgu yapan Rıdvan Dilmen, açıklamasında "Bu Karagümrük takımı nasıl buralarda gerçekten anlamış değilim. Çok geniş bir kadrosu var ve sakin bir takım. İlk 10 dakika çok baskı yediler ama 10. dakikadan sonra hedeflerine ulaştılar. RAMS Park'ta 4 puanla 6 puan arasında çok fark yok. Diyelim ki Galatasaray kaybetti, Fenerbahçe yenmek zorunda yine de. Okan Buruk'un takımı beraberliği çok iyi oynayabilen bir takım değil. Fenerbahçe maçını bitirdi. Ben Fenerbahçe maçını izlemeyeceğim ikinci devre. Galatasaray 4 puan farkla haftayı kapatırsa, yüzde 95 şampiyon oldu diyebiliriz." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN