Rıdvan Dilmen'den üç büyüklere övgü: "Farkın bu kadar açıldığını yıllardır görmedim"

Rıdvan Dilmen'den üç büyüklere övgü: "Farkın bu kadar açıldığını yıllardır görmedim"

Efsane golcü ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen Galatasaray'ın Gaziantep FK'yı 3-0 mağlup ettiği maçın ardından yorumlarda bulundu. Süper Lig'de üç büyüklerin farkı çok açtıklarını belirten Dilmen "Ligde ilk 3 sıra belli" dedi.

Galatasaray'ın iyi bir karşılaşma çıkardığını söyleyen Rıdvan Dilmen "Ben Galatasaray'ı beğendim. Bu skor, bu oyuna az. Galatasaray, Molde maçlarında iyi değildi. Galatasaray bu maçta böyle performans göstereceğini kendi adıma beklemiyordum. Okan hoca skoru alınca belli değişiklikler yaptı. Barış Alper'e çok az şans verildiğini düşünüyorum ve Galatasaray'ın planlamasını çok da doğru bulmuyorum. Bence Galatasaray'ın 2 tane Avrupa standartlarında orta saha ve stoper alması lazımdı. Tete'den Bakambu'dan Zaha'dan, Ziyech'ten önce bunlar yapılmalıydı" dedi.

ridvan1.jpg

Tete'nin performansını değerlendiren Dilmen "Tete gibi sol ayaklı sağ kanatlar günümüzde çok popüler. Bu oyuncular içeri çekip orta keser, şut çeker. 20 milyonları bulan maliyetleri var böyle oyuncuların. Tete gibi onlarca oyuncu var, Yunus Akgün'den ne farkı var Tete'nin? Avrupa'da orta sahanız dirençli olmalı. Fenerbahçe'nin de Galatasaray'ın da Avrupa'da oynadığı son 2 maçtan ben mutlu olmadım. Kadrolardan bahsetmiyorum, oyunlardan mutlu olmadım" şeklinde konuştu.

ridvan2.jpg

Üç büyüklerin farkı çok açtıklarını belirten Rıdvan Dilmen "Ben bu yıla kadar hiçbir dönemde üç büyüklerle diğer takımların arasının açıldığını görmedim. İlk 3 bitti lig sıralamasında, aralarına kimse giremez o takımların. 4-5 de Adana Demirspor ile Trabzonspor arasında değişir. Kalan 15 takımdan 4'ü küme düşecek, şampiyonluk yaşamış Başakşehir'de bu riski taşıyor" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN