Rıza Çalımbay Samet Aybaba ve Hasan Arat'ı hedef aldı: 'Bir kere bile...'

Rıza Çalımbay Samet Aybaba ve Hasan Arat'ı hedef aldı: 'Bir kere bile...'

İç sahada alınan Alanyaspor yenilgisi sonrasında Beşiktaş'tan ayrılan Rıza Çalımbay, siyah-beyazlı ekibin futbol şube sorumlusu Samet Aybaba ile başkan Hasan Arat'ı hedef aldı.

21 Aralık'ta iç sahada alınan Alanyaspor yenilgisi sonrasında Beşiktaş'tan ayrılan tecrübeli teknik adam Rıza Çalımbay, sessizliğini bozdu. Kartal'dan ayrıldığı günden bu yana gözlerden uzak bir hayat süren tecrübeli teknik adam, siyah-beyazlı ekibin başkanı Hasan Arat ile futbol şube sorumlusu Samet Aybaba'yı hedef aldı.

Beşiktaş'tan ayrıldığı günden bu yana başka bir takımda görev almayan Rıza Çalımbay, çarpıcı açıklamalara imza atarak dikkatleri üzerine çekti.

'AĞRIMA GİTTİ...'

Kontraspor'un sorularını yanıtlayan Çalımbay, Aybaba'nın 'Çürümüş takım' ifadesine tepki gösterdi. Çalımbay ayrıca Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın kendisiyle görüşmemesine de tepki gösterdi.

Çalımbay açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Yapılan şeyler bize yakışmadı. Bu camianın kendi değerlerine sahip çıkması gerekiyordu. Samet Aybaba'nın "çürümüş takım" ifadesi benim ağırıma gitti. Çünkü ben de o takımla çalıştım. Bir oyuncu kötü oynayabilir. Gününde olmayabilir. O oyuncuya çürük değil de biraz sıkıntılı bir durumu var, tam hazır değil diyebilirsiniz. Çürük biraz ağır olur oyuncular için. Beşiktaş taraftarının birbirlerine sahip çıkmaları gerekiyor. Oyunculara sahip çıkmaları gerekiyor. Beşiktaş'ta bu durum olacaktır. Olmaması mümkün değildir.

HASAN ARAT BENİMLE KONUŞMADI

Beşiktaş'tan böyle ayrıldığım için çok üzülüyorum. Mağlubiyet olabilir ama gelip bir konuşmak gerekir. Sıkıntıları konuşmak lazım. Hasan Arat'la şöyle konuşmamız olmadı. Oturup konuşmadık. Siz orada başkansınız ben teknik direktörüm. Bir kere bile beni çağırıp konuşmuyorsunuz. Ben yine çalışıp oralara geleceğim. Bu zamana kadar geldiysem yine gelirim bu önemli değil. Ama bu ayrılık üzdü. Beraber oynadığım arkadaşlar bu olayları daha güzel şekle getirebilirdi."

Başkan Arat ve Aybaba'nın Çalımbay'ın bu açıklamalarına nasıl bir yanıt vereceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN