Şampiyonlar Ligi'nde ölüm grubuna düşen Galatasaray gözünü kararttı! Aslan'a 41 milyon euroluk golcü: Son 48 saat...

Şampiyonlar Ligi'nde ölüm grubuna düşen Galatasaray gözünü kararttı! Aslan'a 41 milyon euroluk golcü: Son 48 saat...

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atabilecek iddialı bir takım kurmayı amaçlayan Galatasaray, gözünü İtalya'ya dikti. Devler Ligi'nde ölüm grubuna düşen sarı-kırmızılı takım 41 yaşındaki golcü futbolcu için düğmeye bastı.

Yarın akşam Süper Lig'in dördüncü hafta karşılaşmasında Gaziantep FK ile karşılaşacak Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Aslan, Devler Ligi'ndeki rakiplerinin belli olması ile birlikte transferde düğmeye bastı.

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Norveç ekibi Molde'yi eleyerek dört yıl aradan sonra Devler Ligi'nde gruplara kalan Galatasaray, transferde gaza bastı. Şampiyonlar Ligi'nde kullanacağı oyuncuların listesini 4 Eylül Pazartesi gününe kadar UEFA'ya bildirmek zorunda olan Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor.

Transfer sezonunda kadrosunu Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Zaha, Icardi, Kerem Demirbay, Tete ve Hakim Ziyech ile güçlendiren Galatasaray, bu kez golcü transferi için düğmeye bastı.

Fotomaç'ın haberine göre; Sarı-kırmızılı takım İtalyan devi Juventus'ta forma giyen 30 yaşındaki hücum oyuncusu Filip Kostic'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Sırp yıldızın Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Galatasaray'a transfer olmaya sıcak bakabileceği öne sürüldü. Geçen sezon Juventus forması altında 54 maçta görev alan golcü futbolcu, takımına 3 gol 11 asistlik katkı sundu. Yıldız futbolcu için bugüne dek 41 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

4 Eylül Pazartesi günü Şampiyonlar Ligi'nde kullanacağı oyuncuları UEFA'ya teslim etmek zorunda olan Galatasaray'ın kısa süre içerisinde bu transferi olumlu olarak neticelendirmesi bekleniyor.

Galatasaray, Filip Kostic için nabız yokluyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN