Şampiyonluğa giden Galatasaray'da ayrılık! Okan Buruk yüzünü bile görmek istemiyor

Şampiyonluğa giden Galatasaray'da ayrılık! Okan Buruk yüzünü bile görmek istemiyor

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş'ı Tüpraş Stadı'nda 1-0 yenen Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık yaşanacak. TeamTealk'un haberine göre Okan Buruk'un 31 yaşındaki yıldızın hesabını kestiği öğrenilirken, Aston Villa ve West Ham'ın daha şimdiden görüşmelere başladığı kaydedildi.

Galatasaray'daki geleceği tartışma konusu haline gelen Fildişi Sahilli oyuncu Wilfried Zaha'nın yazın takımdan ayrılabileceği öne sürüldü.

İngiliz basınından TeamTalk'un haberine göre; birden fazla Premier Lig ekibi, Wilfried Zaha'nın durumunu takip etmeye başladı.

ZAHA PREMİER LİG'E GERİ DÖNECEK

Haberde, Zaha ile devre arasında West Ham ve Aston Villa'nın ilgilendiği yazılırken, yıldız oyuncunun devre arasında takımdan ayrılmak istemediği ancak sezon sonunda teklifleri değerlendireceği belirtildi. 31 yaşındaki Wilfried Zaha, sarı kırmızılı forma ile çıktığı 35 maçta 10 gol attı ve 5 asistlik katkı sağladı.

Beşiktaş derbisinde kemik ödemi sorunu yaşadığı belirtilen Zaha kadro dışı kalırken, Okan Buruk'un da Fildişili orta sahadan umudunu kestiği anlaşıldı. Florya'da çok da sevilmediği iddia edilen Zaha'nın 3 ay sonra İngiltere'ye geri döneceği kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN