Şampiyonluk kutlamasında Mauro Icardi'den Edin Dzeko'ya tarihi gönderme: 'Orjinali geliyor orjinali...'

Şampiyonluk kutlamasında Mauro Icardi'den Edin Dzeko'ya tarihi gönderme: 'Orjinali geliyor orjinali...'

Süper Lig'de kaydettiği 25 golle sezonu gol kralı olarak tamamlayan Icardi, şampiyonluk kutlamasına damga vurdu. Aslan'ın Arjantinli süper yıldızı, Fenerbahçe'nin Boşnak yıldızı Dzeko'ya dikkat çekici bir göndermede bulundu.

Dün akşam sezonun son maçında Konyaspor'un konuğu olan Galatasaray, yeşil-beyazlı ekibi 1-3 mağlup ederek Okan Buruk yönetiminde ikinci, toplamda ise 24. şampiyonluğuna ulaştı. Sarı-kırmızılı ekip, bu akşam düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını müzesine götürürken geceye damga vuran isim Mauro Icardi oldu.

Sezonu gol kralı olarak tamamlayarak sarı-kırmızılı ekibe şampiyonluğu getiren isim olan Arjantinli süper yıldız, şampiyonluk töreninde sahneye çıkmadan önce Fenerbahçe'nin golcü ismi Edin Dzeko'nun gol müziği olan 'Beni Sev' şarkısı çalındı.

Yaşanan bu durum sarı-kırmızılı taraftarları şaşkınlık içerisinde bırakırken hemen ardından "Orijinali geliyor" anonsu yapıldı ve Icardi ile özdeşleşen 'Aşkın Olayım' şarkısı çalındı. O anlar sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

Arjantinli yıldız, kaydettiği 25 golle sezonu gol kralı olarak tamamlarken Dzeko ise 21 golle gol krallığı yarışında ikinci sırada yer almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN