Santos'tan Aboubakar kararı

Santos'tan Aboubakar kararı

Kartal'ın Teknik Direktörü Fernando Santos, İstanbulspor karşısında Vincent Aboubakar'ı ikinci yarıda oyuna dahil etmeyi düşünüyor. Santos'un Galatasaray derbisinde ise Aboubakar'a ilk 11'de görev vermeyi planladığı iddia edildi.

Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş, yarın deplasmanda İstanbulspor'la karşılaşacak. Ligde gelecek hafta sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak siyah-beyazlılar, derbi öncesinde hata yapmak istemiyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'un Vincent Aboubakar'a derbide ilk 11'de görev vermek istediği belirtildi.

Beşiktaş formasıyla bu sezon Aboubakar 23 maçta forma giydi.Golcü oyuncu, bu maçlarda 11 kez ağları havalandırırken 3 asist kaydetti. Daha önce kadro dışı bırakılan Aboubakar, ligdeki Konyaspor maçıyla takıma dönmüş ve 13 maç sonra forma giymişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN