Sebastian Szymanski, Avrupa devlerinin radarında

Sebastian Szymanski, Avrupa devlerinin radarında

Fenerbahçe'nin Polonyalısı Sebastian Szymanski'nin performansı göz kamaştırıyor. Avrupa'nın dev kulüpleri, yıldız orta saha için şimdiden sıraya girmiş durumda.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray ile birlikte şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, gol yollarındaki etkinliğiyle tarihi bir sezon geçiriyor. Sarı-Lacivertli ekibin bu performansında şüphesiz en büyük etkenlerden birisi Sebastian Szymanski oldu.

534816-001.jpg

Fenerbahçe'nin Dinamo Moskova'dan kadrosuna kattığı Sebastian Szymanski, bu sezon harika bir performans gösterdi. 10 numaralı pozisyonda teknik direktör İsmail Kartal'ın elini rahatlatan Szymanski, çıktığı 39 maçta 12 gol atıp, 14 de asist yapmayı başardı. Polonyalı yıldız, performansının ardından Avrupa devlerinin radarına girdi.

Sebastian Szymanski için Bayer Leverkusen'in ardından Milan da harekete geçti. Todofichajes'te yer alan habere göre; Serie A temsilcisi, Ocak ayında Szymanski transferi için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı. Milan, olumsuz sonuçlanan bu girişiminin ardından sezon sonunda bir teklif de daha bulunacak. Habere göre; Real Sociedad ve Napoli gibi kulüpler de Syzmanski ile ilgileniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN